Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 78 – Μάρτυρας κλειδί αθωώνει τον Πάρη

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 78 – Ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Σίμο, αποκαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά και περίπλοκες σχέσεις. Η επίσκεψη της Ζωζώς στο αστυνομικό τμήμα, παρότι δεν φωτίζει άμεσα την υπόθεση, απομακρύνει σκιές από τον Πάρη. Το θύμα της, Νέλλυ, είχε αποκαλύψει τον φόβο της για τον Χρήστο, ενώ αποκαλύπτει και τη σχέση της με τον Σίμο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 78 – Μάρτυρας κλειδί αθωώνει τον Πάρη

Παράλληλα, ο Ντίνος αντιμετωπίζει μια επαγγελματική πρόταση από τον Σίμο για την αγορά του θεάτρου “Ολύμπια” προκειμένου να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους. Ο Σίμος ζητά χρόνο για να εξετάσει καλύτερα την πρόταση. Ο Δημοσθένης, αποκαλύπτοντας τις επιλογές του στον Σωτήρη, δημιουργεί πρόβλημα στην υπηρεσία. Ο Αποστόλης συνεχίζει τις προσπάθειές του να βοηθήσει τον Πάρη στην υπόθεση, αλλά εκείνος αποφασίζει να απομακρυνθεί από αυτόν.

Η Γεωργία, έχοντας βρεθεί σε δύσκολη θέση μετά τη συζήτησή της με τον Χριστόφορο, παλεύει να ξεπεράσει τα προβλήματά της. Η Μιράντα, υποκύπτοντας στην πίεση της Αμαλίας για επιστροφή στον “Παράδεισο”, αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τον Ντίνο. Ο Χριστόφορος, επιδιώκοντας να προστατεύσει τον εγγονό του από τον βιαστή της κόρης του, σχεδιάζει κάτι που αφήνει άναυδους τους Πάρη και Όλγα.

Σε έναν κόσμο γεμάτο αναταραχές και αποκαλύψεις, οι χαρακτήρες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις σκοτεινές πτυχές της ζωής τους, ενώ οι πλοκές διευρύνονται, ανοίγοντας νέα κεφάλαια στην ιστορία τους. Καθώς οι προκλήσεις αυξάνονται, οι χαρακτήρες βρίσκονται στα όρια τους και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το μέλλον με κουράγιο και αποφασιστικότητα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ