Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 77 – Το κολιέ της Νέλλυς προδίδει τον δολοφόνο

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 77 – Ο Σίμος ανακαλύπτει τον θάνατο της Νέλλυς και, καθώς μαθαίνει πως δεν ήταν ο Ρένος ο υπαιτίος, η έκπληξη τον σαρώνει. Κατανοεί ότι το σχέδιό τους για εκδίκηση έχει αδιανόητα κενά και η αποτυχία τους είναι αναπόφευκτη. Αντιλαμβανόμενος πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο τους, αναρωτιέται πώς θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 77 – Το κολιέ της Νέλλυς προδίδει τον δολοφόνο

Παράλληλα, ο Αποστόλης, αποφασισμένος να αλλάξει και να σταθεί στο πλευρό του Πάρη ως πατέρας, εισβάλλει στο σπίτι του Χρήστου. Αναζητά στοιχεία που θα αποδείξουν την ενοχή του. Εκείνος εντοπίζει το κολιέ της Νέλλυς και το παραδίδει στην Όλγα. Της υπόσχεται το διαζύγιο που τόσο επιθυμεί, δηλώνοντας ότι το αξίζει για να ξαναχτίσει τη ζωή της με κάποιον που την αγαπά πραγματικά. Η Όλγα, έκπληκτη από την αλλαγή στάσης του Αποστόλη, παίρνει το κολιέ και σπεύδει στον αστυνόμο Γιαμμαλή.

Εκεί, ελπίζει να συνεισφέρει στην αθώωση του γιου της. Με αυτήν την πράξη, αναδεικνύει την επιθυμία της για δικαιοσύνη και αποδεικνύει πόσο αληθινά ενδιαφέρεται για το καλό του Πάρη. Η πλοκή περιπλέκεται, οδηγώντας τους χαρακτήρες σε έναν δρόμο ανατροπών και ανακατατάξεων. Καθώς οι εξελίξεις συνεχίζονται, αποκαλύπτεται ένα πλέγμα συναισθημάτων, παρανοήσεων και αναστάτωσης που θα καθορίσει το μέλλον των χαρακτήρων και θα συνθέσει την τραγική ιστορία τους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ