Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 76 – Ο Σίμος κάνει πρόταση γάμου στην Αμαλία

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 76 – Στον “Παράδεισο των Κυριών”, ο Σίμος επιφυλάσσει μια εκπληκτική έκπληξη για την Αμαλία, επιδιώκοντας να κάνει μια πρόταση γάμου που θα χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη της. Παρόλα αυτά, οι σχέσεις δεν εξελίσσονται όπως είχε σχεδιάσει καθώς εμφανίζεται αναστατωμένος ο Ντίνος, αναζητώντας τη Μιράντα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 76 – Ο Σίμος κάνει πρόταση γάμου στην Αμαλία

Ο Ντίνος, γεμάτος οργή, κατηγορεί τη Βικτώρια για την αναστάτωση που προκάλεσε με τις μηχανορραφίες της. Αποδεικνύει ότι δεν είναι άδικος στις κατηγορίες του και παίρνει την Αμαλία δίπλα του, ζητώντας τη βοήθειά της για να εντοπίσουν τη Μιράντα και να την πείσουν να παραμείνει στο πλευρό του. Η Αμαλία, αποφασισμένη να βοηθήσει, υπόσχεται να σταθεί στο πλευρό του Ντίνου. Αμέσως, συναντά τη μητέρα της και την παρακαλεί να επιστρέψει στον “Παράδεισο” και με δάκρυα στα μάτια της αποκαλύπτει την αλήθεια.

Εκφράζει τη λύπη της, δηλώνοντας ότι δεν ήθελε να αναστατώσει τη ζωή της Αμαλίας και ότι δεν θα της έλεγε ποτέ την αλήθεια αν γνώριζε την αντίδρασή τους. “Δεν ήθελα να χωρίσεις τον Ντίνο εξαιτίας μου”, προσθέτει, προβληματίζοντας την. Η εξέλιξη των γεγονότων στον “Παράδεισο των Κυριών” αφήνει αναστάτωση και αναμενόμενες συναντήσεις, δίνοντας στην ιστορία μια νέα διάσταση που θα επηρεάσει βαθιά τις ζωές των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ