Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 75 – Νεκρή η Νέλλυ

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 75 – Ο Πάρης ανησυχεί όσο περνά η ώρα χωρίς να λάβει νέα από τη Νέλλυ. Η αβεβαιότητα τον πνίγει, και οι σκέψεις του περιστρέφονται γύρω από το ενδεχόμενο ότι κάτι κακό μπορεί να συμβαίνει στην αγαπημένη του. Παρά τις διαβεβαιώσεις της ότι θα ομολογήσει όλα όσα είπε στην αστυνομία, ο πόνος του Πάρη είναι ολοένα και μεγαλύτερος.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 75 – Νεκρή η Νέλλυ

Γεμάτος από φόβο, αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι της Νέλλυ. Η ανησυχία του φαίνεται στη φωνή της κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας. Το αντίστοιχο της Σίμου παρελθόντος είναι πλέον ένα εφιαλτικό παρόν. Η Γεωργία και η Όλγα προσπαθούν να τον σταματήσουν, αλλά η απόφασή του είναι αδιαπραγμάτευτη. Όταν φτάνει στο σπίτι της, βρίσκει τη Νέλλυ νεκρή. Η σοκαριστική εικόνα τον παγώνει. Τηλεφωνεί αμέσως τον Σωτήρη, τον μόνο που εμπιστεύεται, και τον ενημερώνει για το ανείπωτο. Ο Σωτήρης, γεμάτος σοβαρότητα, τον καλεί να απομακρυνθεί αμέσως από τον τόπο του εγκλήματος.

Του υπόσχεται προστασία και τον παρακινεί να αφήσει εκείνον να αναλάβει τις ενέργειες που χρειάζονται. “Φύγε τώρα και άσε με να αναλάβω δράση όπως ξέρω,” του λέει με αποφασιστικότητα. Ο Πάρης, μπερδεμένος και ανακατεμένος σε συναισθήματα, υπακούει στη συμβουλή του Σωτήρη, εγκαταλείποντας το σκηνικό του εγκλήματος με την ελπίδα ότι η αλήθεια θα έρθει στο φως.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ