Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 74 – Η Νέλλυ βρίσκεται νεκρή

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 74 – Ο Φώτης παρατηρεί προσεκτικά το σπίτι του Χρήστου, όταν ξαφνικά αντιλαμβάνεται ένα πρόσωπο που δεν θα το περίμενε κανείς ποτέ να εμφανιστεί. Η Νέλλυ, πανίσχυρη στην τέχνη της να παγιδεύει τον Πάρη για να τον οδηγήσει στη φυλακή, τώρα αποδεικνύεται αμείλικτα ως ένας παράγοντας που δεν ήταν η ιδανική επιλογή για τον Σίμο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 74 – Η Νέλλυ βρίσκεται νεκρή

Η συνάντησή της με τον Χρήστο αποτελεί έναν αναπάντεχο συμμάχο για τον εχθρό της. Συνειδητοποιώντας το μπελά που βρήκε, η Νέλλυ συνειδητοποιεί πόσο δύσκολο είναι να ξεφύγει, ιδιαίτερα όταν ο κίνδυνος παίρνει τη μορφή του Πολύζου, πατέρα και γιού. Ένα τηλεφώνημα αναστατώνει τον Πάρη, όπως και τη Γεωργία με την Όλγα. Οι ραγδαίες εξελίξεις δεν αφήνουν πολύ χρόνο για χαρά, αλλά ο Βλησσάρης χαίρεται μία απροσδόκητη επίσκεψη.

Ο Σίμος, παρά τις δυσκολίες, ετοιμάζει μια έκπληξη για την Αμαλία, συνεργαζόμενος με όλους για να τον βοηθήσουν. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Νέλλυς, αποκτώντας πρόσβαση στο σχέδιο παγίδευσης κατά του Πάρη. Έτσι, κρατά τον Σίμο στο παρασκήνιο και μπορεί να τον εκβιάσει. Η Νέλλυ, αντιλαμβανόμενη το λάθος της, προσπαθεί να διορθώσει τα πάντα, τηλεφωνώντας στον Πάρη και αποκαλύπτοντάς του την αλήθεια. Ο Πάρης, ενώ ενημερώνει τον Γιαμμαλή, αναμένει ανήσυχος το τηλεφώνημα της Νέλλυς.

Καθώς ο χρόνος περνά, η αγωνία του αυξάνεται, πιέζοντας για άμεση έρευνα. Το ένστικτο του Πάρη επιβεβαιώνεται, καθώς το τηλεφώνημα αργεί. Και όσο η Νέλλυ δεν απαντά, η ανησυχία εξαπλώνεται. Τελικά, η απόκρυφη αλήθεια φαίνεται: η Νέλλυ βρίσκεται νεκρή, αφήνοντας πίσω της ένα ίχνος απογοήτευσης και ανασφάλειας.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ