Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 73 – Ο Πάρης συλλαμβάνεται

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 73 – Ο Σίμος και ο Χριστόφορος επιδιώκουν να πείσουν την Αμαλία να καταθέσει μήνυση, αλλά η Βικτώρια αναστατώνει τα πλάνα τους, προειδοποιώντας για τις συνέπειες της κοινωνικής κατακραυγής που συνδέεται με το θέμα του βιασμού για μια γυναίκα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 73 – Ο Πάρης συλλαμβάνεται

Η Μιράντα, επίσης, υποστηρίζει την ίδια θέση, πιστεύοντας ότι η Αμαλία πρέπει να αντιμετωπίσει νομικά τον βιαστή της. Σύντομα, οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον Πάρη για τον βιασμό της Νέλλυς. Ο Χριστόφορος, αναζητώντας τρόπο να αποσπάσει το μωρό του Άγη από τα χέρια του Πάρη, αντιμετωπίζει αποτυχία. Η Βικτώρια προτείνει μια λύση που τον βάζει σε σκέψεις. Παράλληλα, οι Πασχάλης και Μεμάς πανηγυρίζουν ένα αναπάντεχο γεγονός, ενώ η αποκάλυψη που περιμένει τη Νικολέτα την οδηγεί σε αναταραχή.

Ο Σίμος, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Χρήστο, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο που τον απειλεί, και αναγκάζεται να τον αντιμετωπίσει. Η Γεωργία, αντιμετωπίζει αντιπαράθεση με τον πατέρα της λόγω των αποφάσεών του που επηρεάζουν την προσωπική της ζωή, θέτοντας σε κρίση τη σχέση τους. Ο Σίμος συναντά ένα παρελθόντος πρόσωπο που τον πληγώνει, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τις σχέσεις του. Το σχέδιο της Βικτώριας για την απόσπαση του παιδιού του Άγη από τη Γεωργία, βάζει τον Χριστόφορο σε μεγάλο δίλημμα.

Ο Βύρωνας προτείνει γάμο στη Ζαχαρούλα, ενώ μια αποκάλυψη της Νικολέτας σοκάρει τον Ντίνο. Ο Χριστόφορος προσπαθεί να πείσει τη Γεωργία να αναγνωρίσει το παιδί του Άγη, με αυτήν να αναζητά προσεκτικά τις επιλογές της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ