Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 72 – Ο Ντίνος περνά στην αντεπίθεση

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 72 – Ο Ντίνος αναδεικνύεται αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τη ζωή περνά στην αντεπίθεση, παρότι βρίσκεται σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του. Πασχίζει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που τον πλησιάζουν από παντού.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 72 – Ο Ντίνος περνά στην αντεπίθεση

Από την άλλη πλευρά, ο Πάρης, αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες των πράξεών του, αναζητά την αντίδραση της Γεωργίας και της Όλγας, οι οποίες προσπαθούν να τον αποτρέψουν από το να βυθιστεί ακόμα περισσότερο. Η Βικτώρια, προσπαθώντας να καθησυχάσει τον Αποστόλη μετά την απόφαση του εισαγγελέα, χαράσσει ένα σχέδιο μαζί με τον Χρήστο για να απομακρύνουν τον Γιαμμαλή από τη διαθεσιμότητα. Παράλληλα, η Δωροθέα αναζητά μια ξεκάθαρη απάντηση από τον Μάρκο σχετικά με τη σχέση τους, ενώ οι αντιφάσεις περικλείουν την κάθε τους κίνηση.

Ο Χριστόφορος, εισβάλλοντας ξαφνικά στο σπίτι των Βασιλείου, εκφράζει την αποφασιστικότητά του να επιβάλει τη φυλάκιση του Πάρη και να αναλάβει την απόλυτη κηδεμονία του εγγονιού του. Η αυθάδεια του εξοργίζει τη Γεωργία, ενώ ο Πάρης πιστεύει πως το ποτήρι ξεχείλισε. Κατηγορεί ανοιχτά τον Σίμο, καταλογίζοντας του ότι τον παγίδευσε, και τον καλεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του.

Η μαρτυρία του Στέφανου σχετικά με την παρουσία της Νέλλυς και του Σίμου στο σπίτι του Ρένου αναδεικνύεται ως η αφετηρία για την αποκάλυψη της αλήθειας. Η Ζαχαρούλα, εκμεταλλευόμενη τη στιγμή που όλοι κοιμούνται, δραπετεύει από το σπίτι και συναντά τον Βύρωνα, μόνο που η ανακάλυψή της φαίνεται αναπόφευκτη…

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ