Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 50, 51, 52, 53, 54

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 50, 51, 52, 53, 54 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών του ALPHA …

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 50, 51, 52, 53, 54

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 50

Ο Αποστόλης κινδυνεύει να συλληφθεί αν παραμείνει στο νοσοκομείο, εφόσον δεν έχει τα αποδεικτικά στοιχεία που ενοχοποιούν τη Βικτώρια. Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του, καταφέρνει και εξαφανίζεται από το νοσοκομείο, προκαλώντας πανικό. Ο Ντίνος ζητά από τη Μιράντα να μη δώσει το νεφρό της στη Νικολέτα, που πιστεύει ότι είναι κόρη της, γιατί φοβάται για την υγεία της. Άλλωστε, σκοπεύουν να υιοθετήσουν παιδί. Συνεπώς, ενέχει κίνδυνο η επέμβαση για τη Μιράντα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 51

Ο Στέφανος ετοιμάζει την έκπληξη για τη μητέρα του Πιπίτσα, όταν εκείνη βρίσκεται αναπάντεχα μπροστά του και τον βλέπει ντυμένο γυναίκα. Μέσα στην πυρετώδη προετοιμασία για το γάμο της Γεωργίας με τον Πάρη, συνειδητοποιεί με οδύνη ότι ο γιος της είναι ομοφυλόφιλος, καθώς δεν τον είχε πιστέψει όταν της το είχε εξομολογηθεί. Ο Σίμος συνεχίζει να λέει ψέματα. και στον Πάρη για την παρουσία του στο νοσοκομείο, χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία την Αμαλία, η οποία όμως μαθαίνει τους ψεύτικους ισχυρισμούς του. Έτσι, όταν αργότερα ο Σίμος επιχειρεί να τη φιλήσει, εκείνη τον απομακρύνει, ζητώντας του να της πει την αλήθεια. Εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση μετά τις επίμονες ερωτήσεις που του κάνει, σε σχέση με τη γενικότερη συμπεριφορά του. Παράλληλα, ο Ντίνος, θέτοντας έμμεσα το δίλημμα στη Μιράντα: «Η εμένα ή την κόρη σου», δημιουργεί μεγάλη ένταση ανάμεσά τους.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 52

Ο Μεμάς εξομολογείται στον Πάρη τι έχει συμβεί με τη Δάφνη και αυτός αποφασίζει να τον βοηθήσει. Στο μεταξύ, οι μελανιές που βλέπουν η Ματούλα και ο Χριστόφορος στο σώμα της Στέλλας δημιουργούν έντονο προβληματισμό. Ο Αποστόλης, τραυματισμένος, καταφεύγει στο σπίτι της Μάγιας για να κρυφτεί, αλλά λίγο μετά την πόρτα χτυπά ο Σωτήρης. Το θέατρο που παίζουν ο Φώτης με τη Μάγια δεν μοιάζει να πείθει τον υπαστυνόμο. Ο Ρένος ενημερώνει τον Σίμο για τη μυστική συνάντηση της Βικτώριας με τον Χρήστο και η εμπιστοσύνη του κλονίζεται. Ανάστατοι είναι όλοι στο σπίτι των Βασιλείου παραμονή του γάμου του Πάρη. Η Όλγα και ο Πάρης ζητούν εξηγήσεις από τον Σίμο και τη Δωρο θέα για όλες τις παρασκηνιακές κινήσεις τους. Ο Πάρης, αγανακτισμένος από τα απανωτά ψέματα, κατηγορεί ευθέως τον Σίμο για την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 53

Ο Φώτης δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Βικτώρια για να συναντηθούν, καθώς έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση γι’ αυτόν. Του ζητάει να βγάλει από τη μέση τον Ρένο και τον Αποστόλη, έναντι αδρού ανταλλάγματος. Καθώς ο Φώτης γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Βικτώρια Καρτεζίνη, ως παιδί του ορφανοτροφείου, υπακούει στις εντολές της και ξεκινά να καταστρώνει τα δολοφονικά σχέδιά του. Η μέρα του γάμου της Γεωργίας με τον Πάρη φτάνει και όλοι μαζί εύχονται τα καλύτερα στο ζευγάρι. Η Δωροθέα βλέπει στο δωμάτιό της τον Αποστόλη, ο οποίος της ζητά να τον κρύψει, αλλά εκείνη τον διώχνει. Ο Πάρης βλέπει τον πατέρα του να φεύγει από το σπίτι τους κι εκείνος του εξηγεί ότι θα λύσει κάθε απορία του. Δίνουν ραντεβού για να μιλήσουν, αλλά οι απαντήσεις που παίρνει δεν τον πείθουν.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 54

Ο Αποστόλης κρύβεται ξανά σε μέρη επικίνδυνα και ρισκάρει ανά πάσα στιγμή να τον πιάσουν. Ο Ντίνος ανακοινώνει στη Μιράντα ότι είναι αποφασισμένος να αγοράσει το μερίδιο του Σίμου για να τον πετάξει έξω από τον «Παράδεισο». Μάταια προσπαθεί εκείνη να τον πείσει πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Την ίδια ώρα, ο Σίμος πιάνεται στα χέρια με τον Ρένο. Ο Ντίνος μιλάει με τον Μάικ στην Αμερική για να μάθει νέα για τη Λιζέτα. Αυτά που θα ακούσει θα τον ανησυχήσουν τόσο, που θα τρέξει αμέσως στον υπαστυνόμο Γιαμμαλή, προκειμένου να τον ενημερώσει πως η Λιζέτα είναι εξαφανισμένη και δεν ξέρει κανείς πού βρίσκεται. Η Σύρμω βλέπει τη Ζαχαρούλα να μιλάει απόμερα με τον Βύρωνα. Ο Χριστόφορος πηγαίνει στο φρενοκομείο όπου νοσηλεύεται η Στέλλα και βλέπει με τα μάτια του να την κακομεταχειρίζονται, γι’ αυτό αποφασίζει να την πάρει από εκεί αμέσως και να επιστρέψουν μαζί σπίτι του.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών Β κύκλος – Επεισόδιο 55, 56, 57, 58, 59

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 50Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 51Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 52Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 53Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 54Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 55Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 56Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 57Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 58Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 59ο παράδεισος των κυριών β΄ κύκλοςΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδια