Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών του ALPHA …

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50

Ανεβαίνουν σύντομα

 

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 46

Οι πλημμύρες στο χωριό και η διακοπή επικοινωνίας φέρνουν μεγάλη ανησυχία στο ζαχαροπλαστείο, στον «Παράδεισο», αλλά κυρίως στον Βλησσάρη. Η Ματούλα μαθαίνει ότι η απόπειρα αυτοκτονίας της Στέλλας ήταν θέατρο και έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν ξέρει πώς να φερθεί μετά από αυτή την ανακάλυψη. Η Σύρμω δίνει ελπίδα στη Ζηνοβία με μία ιδέα που έχει για το γιο της. Ο Πάρης συνεχίζει να αντιλαμβάνεται περίεργες κινήσεις από τη Δωροθέα και από τον Σίμο. Η Λιζέτα, υπό την απειλή όπλου και μπροστά στη στημένη κάμερα, εκτελεί όλες τις εντολές της Βικτώριας, πυροβολώντας και σκοτώνοντας τον άντρα που έχει γυρισμένη πλάτη και φαίνεται σαν να είναι ο Άγης. Ωστόσο, ο Άγης θα πέσει νεκρός από τη Βικτώρια, η οποία, χρησιμοποιώντας τη Λιζέτα, έχει φτιάξει το τέλειο άλλοθι για τον εαυτό της. Η Πολυξένη καταφθάνει τρομαγμένη στην οικία Μπουραντά και τους ενημερώνει για το ανώνυμο γράμμα που έλαβε, ότι ο Άγης έχει και πάλι εξαφανιστεί και μάλλον κινδυνεύει. Ο Χριστόφορος, παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας, κινητοποιείται αμέσως και ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Αποστόλης, βλέποντας πόσο έχει προχωρήσει η σχέση της Όλγας με τον Σωτήρη, βγαίνει εκτός εαυτού και είναι αποφασισμένος να τους χωρίσει. Η υγεία της Στέλλας με τις άριστες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, αλλά με τη θολή ψυχολογική της εικόνα οδηγεί τους γιατρούς στην απόφαση να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Ο Πάρης, υποψιασμένος από τα τηλεφωνήματα στο σπίτι, ρωτάει ευθέως τη Δωροθέα αν γνωρίζει πού βρίσκεται ο πατέρας του. Η αστυνομία ψάχνει παντού για να βρει σημεία ζωής του Άγη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 47

Η Αμαλία αποκαλύπτει στον Σίμο ότι είναι η κόρη της Μιράντας. Άναυδος εκείνος με αυτό που έμαθε, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι γιατί η Βικτώρια του το κράτησε μυστικό. Αναρωτιέται αν υπάρχουν κι άλλα μυστικά, όπως και ότι δεν του έχει αποκαλύψει πως ο Φώτης ήταν το παιδί που τον είχε ρίξει από τις σκάλες στο ορφανοτροφείο. Βέβαια, για τον Σίμο, που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, αυτή η αποκάλυψη μπορεί να του αποβεί πολύ χρήσιμη. Η Ζηνοβία κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας κάποιο νέο από το γιο της. Η Δωροθέα έρχεται αντιμέτωπη με τις επιλογές της και τις κινήσεις της. Η Βικτώρια συνειδητοποιεί ότι ξέρει και κάποιος άλλος το μυστικό της κι αυτό της δημιουργεί φόβο και καχυποψία προς όλους. Η Τζένη εκμυστηρεύεται χαρούμενη ένα μυστικό στον Πασχάλη, αλλά απογοητεύεται από την αντίδρασή του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 48

Η Δωροθέα μπορεί να πιστεύει πως όποιος έχει το χρήμα έχει τα πάντα, αλλά η γυναίκα του Σωτήρη θα τη διαψεύσει. Όχι μόνο δεν δέχεται την ανήθικη προσφορά της, να μη δώσει το διαζύγιο στον άντρα της – σχέδιο του Αποστόλη για να χωρίσει η Όλγα με τον Σωτήρη, αλλά ενημερώνει και τον Σωτήρη για τη μυστηριώδη άγνωστη, που την προσέγγισε και αρνήθηκε επίμονα να της αποκαλύψει το όνομά της. Ο Ρένος, ο εκτελεστής του Σίμου, για να βγάλει από τη μέση τον Αποστόλη, στήνει καρτέρι έξω από το σπίτι της Μάγιας. Ο Αποστόλης τον αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά δεν προλαβαίνει. Αντιδρά πολύ αργά και η σφαίρα έχει βρει το στόχο της. Η Μάγια, βλέποντας τον Αποστόλη αιμόφυρτο, φροντίζει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ειδοποιούνται αμέσως η Όλγα και ο Πάρης, που μετά το πρώτο σοκ σπεύδουν στο νοσοκομείο. Η επιστροφή του Αποστόλη -ειδικά τώρα που ο μοναδικός μάρτυρας, η Λιζέτα, που θα τον βοηθούσε να αποδείξει την αθωότητά του είναι νεκρή- δρομολογεί ένα νέο γύρο αιματηρής αναμέτρησης. Βασικός στόχος του είναι η Βικτώρια, υπεύθυνη για όλες τις δολοφονίες που έχουν γίνει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 49

Ο Ντίνος νιώθει ζήλια βλέποντας την Αμαλία ευτυχισμένη με τον Σίμο. Η καρδιά του ακόμη σκιρτά για αυτή τη γυναίκα. Μια αντίδραση της Νικολέτας θα ταράξει πολύ τη Μιράντα και θα επηρεάσει τις αποφάσεις της, για το αν θα πρέπει να υιοθετήσει παιδί με τον Ντίνο. Ο Ντίνος αποκαλύπτει στον Βύρωνα ότι αγαπά μεν τη Μιράντα, αλλά ο μεγάλος του έρωτας είναι η Αμαλία. Όταν η Μιράντα υποψιαστεί τι σκέφτεται ο Ντίνος, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Κι ακολουθεί μία κουβέντα πολύ σημαντική για τη σχέση τους και την κοινή τους πορεία. Ο λόγος που η Νικολέτα απογοητεύθηκε από την απόφαση της Μιράντας να υιοθετήσουν και να μεγαλώσουν με τον Ντίνο ένα παιδί είναι πολύ σοβαρός και θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή του ζευγαριού, καθώς η Μιράντα είναι αποφασισμένη να θυσιάσει τα πάντα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 50

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών Β κύκλος – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 46Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 47Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 48Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 49Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 50Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 51Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 52Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 53Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 54Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 55