Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών του ALPHA …

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 31

Η Βικτώρια, σε απόγνωση μετά τα μαντάτα ότι ο Αποστόλης είναι ολοζώντανος, έχοντας αποδεικτικά στοιχεία που την «καίνε» για τις παράνομες υιοθεσίες, σκαρφίζεται μια ακόμη δολοπλοκία. Ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να φτάσει ως το τέλος, μέχρι να βρει η Μιράντα τη χαμένη της κόρη. Η Πολυξένη προλαβαίνει την Αμαλία την τελευταία στιγμή, πριν αποκαλύψει στη Μιράντα ότι είναι κόρη της. Η Στέλλα τρώει ακόμα μία «σφαλιάρα», αυτή τη φορά όμως όχι από τον Χριστόφορο αλλά από τον Ρένο. Η Όλγα και ο Πάρης μαθαίνουν ότι ο Αποστόλης ζει και ο δικηγόρος τους ενημερώνει ότι, εφόσον είναι ζωντανός, θεωρείται αγνοούμενος, οπότε καταρρίπτεται η διαθήκη του. Ο Χρήστος, όμως, έχει αγοράσει όλη την ακίνητη περιουσία της Όλγας και της Δωροθέας.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 32

Τα εγκαίνια του «ΜπονΒιβέρ», του μαγαζιού της Δάφνης, ετοιμάζονται και ανάμεσα στον κόσμο εμφανίζεται ξαφνικά ο Μεμάς. Άρτι αφιχθείς από τη Γερμανία, πηγαίνει να δουλέψει στο μαγαζί με τα αντρικά ρούχα της Δάφνης. Παράλληλα, η Μάγια δέχεται στο σπίτι της την επίσκεψη της Πολυξένης, προκαλώντας ανησυχία στην ίδια αλλά και στον Αποστόλη, που τον φιλοξενεί. Η Πολυξένη, απελπισμένη, την παρακαλεί να την πάρει για δουλειά στο «Μπραζίλ». Ο Αποστόλης, ακούγοντας τη συνομιλία, ζητά από τη Μάγια να μην καταντήσει η Πολυξένη ιερόδουλη. Η Πολυξένη, από την άλλη, πλησιάζει σε επικίνδυνα νερά χωρίς να το γνωρίζει. Η Δωροθέα προβληματίζεται από μία πληροφορία που της δίνει ο Πάρης για τον Μάρκο, ενώ ο Σίμος μαθαίνει για την Αμαλία κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Ετοιμάζεται να μαζέψει τα πράγματά του, προ- κειμένου να μην πηγαίνει πια στο γραφείο του, στον «Παράδεισο». Όλα όμως θα αλλάξουν όταν μια κίνηση της Αμαλίας θα τον κάνει να ξανασκεφτεί την απόφασή του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 33

Η Όλγα κάνει μια ύστατη προσπάθεια να σώσει τη σχέση του Πάρη με τη Γεωργία και να κρατήσει το γιο της στην Ελλάδα. Η Πιπίτσα, όμως, είναι αντίθετη. Η Γεωργία, από τη μεριά της, του εξηγεί ότι είναι ελεύθερος να φύγει. Ο Πάρης κοντεύει να χάσει την πτήση του λόγω της αδικαιολόγητης απουσίας της Όλγας και αναγκάζεται να φύγει για το αεροδρόμιο χωρίς να τη χαιρετίσει. Η Όλγα τρέχει να τον προλάβει την τελευταία στιγμή, αλλά δεν τον βρίσκει στο αεροδρόμιο. Ο Πάρης έχει  επιστρέψει στη Γεωργία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 34

Η Αμαλία κάνει ένα σημαντικό βήμα, ώστε να προχωρήσει στη ζωή της, δημιουργώντας σχέση με τον Ρένο. Το ζευγάρι κρατά μυστικό από όλους αυτό το δεσμό. Η Μιράντα και ο Ντίνος μαθαίνουν από τον Σωτήρη ότι ο Αποστόλης είναι ζωντανός και ότι το πτώμα από τον εμπρησμό ήταν του Δούβλη. Η Δάφνη εκπαιδεύει τον Μεμά στη δουλειά και το φλερτ είναι έντονο ανάμεσά τους. Η Νικολέττα (Αμαλία Σγουμποπούλου), υιοθετημένο παιδί του ορφανοτροφείου που διηύθυνε η Βικτώρια, είναι το νέο θύμα της. Με ένα εκπληκτικό σενάριο η Βικτώρια πείθει τη Νικολέττα ότι η Μιράντα είναι η βιολογική μητέρα της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 35

Ο Σίμος, στο μεταξύ, συνεχίζει να διεκδικεί επίμονα την Αμαλία και την πείθει να αφήσει για λίγο στην άκρη τις έγνοιες της και να βγουν. Επίμονη όμως είναι και η Στέλλα, η οποία δεν έχει σκοπό να τους αφήσει μόνους και προτείνει να βγουν όλοι μαζί. Την ίδια ώρα, το όνειρο της Μιράντας να συναντήσει την υποτιθέμενη κόρη της πραγματοποιείται, αλλά η Νικολέττα είναι πολύ ψυχρή απέναντί της. Ο Ντίνος θα σταθεί στο πλευρό της και θα τη στηρίξει για άλλη μια φορά. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αποστόλης εκβιάζει τον Χρήστο διεκδικώντας πίσω την περιουσία της Όλγας, που έχει περάσει στα χέρια του.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών Β κύκλος – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 31Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 32Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 33Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 34Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 35Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 36Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 37Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 38Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 39Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 40ο παράδεισος των κυριών β΄ κύκλος