Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών του ALPHA …

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 21

H υπόθεση του τραυματισμού της Βικτώριας με μαχαίρι γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, όπως δημιουργώντας έντονη ανησυχία της ελαίας. Ο Ντίνος λέει στον Βύρωνα για τα νέα του σχέδια που αφορά την αναζήτηση της εξαφανισμένης Λιζέτας. Με την κατάθεση της για το παιδί που αγόρασε από την Βικτώρια θα μπορούσαν να την στριμώξουν και να μπει ξανά στη φυλακή. Παράλληλα, ο Άγης κάνει μια σειρά απο παράξενα τηλεφωνήματα στο σπίτι του και αποκαλύπτεται μόνο στην Αμαλία. Εκείνη πηγαίνει κα τον συναντήσει στο μοναστήρι όπου κρύβεται και της δίνει ένα γράμμα για την Πολυξένη. Στο σπίτι των Μπουραντάδων το κλίμα συνεχίζει να είναι βαρύ μετα την εξαφάνιση του Άγη. Η Πολυξένη, διαβάζοντας το γράμμα μαθαίνει ότι ο Αγης δεν είναι γιος της Βικτώριας. Τόσα χρόνια αυτή η γυναίκα λέει ψέματα γι’ αυτό θέλησε να τη βγάλει από τη μέση, επίσης της αναφέρει οτι θα πάει στο Άγιο Όρος.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 22

Η Μιράντα και ο Ντίνος είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν την οικογένειά τους, υιοθετώντας ένα παιδί, ανεξάρτητα από το αν μελλοντικά θα μείνει έγκυος η Μιράντα και ξεκινούν τις νόμιμες δια Δικαίως. Ο Ντίνος, συγκεντρώνοντας τα έγγραφα που χρειάζονται με τη Μιράντα για την αίτηση υιοθεσίας, δεν Βρίσκει είναι επιστήμη που το ικανοποιητικό γεννήσεως του και συμπεραίνει ότι του να έχουν κλέψει ο Σίμος, για να προστατεύσει τη Βικτώρια, καθώς με Το πιστοποιητικό αποδεικνύεται ότι είναι υιοθετημένες, ακόμη ένα παιδί του ορφανοτροφείου που πούλαγε η Βικτώρια, Χαρά, το ικανοποιητικό αυτό, δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 23

Η Αμαλία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη Στέλλα, οταν αντιλαμβάνεται ότι οι πράξεις της δημιουργούν προβλήματα σε εκείνη αλλά και στους γύρω της. Το θράσος της Στέλλας κορυφώνεται καθώς εξομολογείται τον έρωτά της στον Χριστόφορο. Ο Σίμος πείθει την Αμαλία να πάνε μια βραδινή Βόλτα και δίνουν το πρώτο τους φιλί. Η Αμαλία αναστατώνεται, καθώς συνειδητοποιεί ότι αγαπά ακόμη τον Ντίνο και δεν την έχει ξεπεράσει, οπότε αποφασίζει να τηρήσει αποστάσεις από τον Σίμο κι ψυχραίνεται από τη στάση της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 24

Η Ζηνοβία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τους φόβους της και να προσπαθήσει να αλλάξει τη ζωή της. Η φράση συνεχίζει να συμπεριφέρεται άσχημα στον Πάρη, μετά την αποκάλυψη που της έκανε η Πολυξένη για το βιασμό της Αμαλίας από εκείνον. Η συμπεριφορά της όμως θα ξεπεράσει κάθε όριο. φέρνοντας και την ίδια σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ ο Φώτης με τη Μάνια επισκέπτονται, το αστυνομικό τμήμα και η κατάθεσή της αρκεί για να ενοχοποιήσει τον Χρήστο. Παρ’ όλα τα εμπόδια και τις αντιρρήσεις των περισσότερων, ο Πάρης και η Γεωργία συναντιούνται ξανά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 25

η Στέλλα ανακαλύπτει ένα μυστικό της Ζαχαρούλας και τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση Η Όλγα, μετά από ένα ισχυρό σοκ που δέχεται σε σχέση με τον Πάρη, αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να το ξαναβρεί ο Μάρκος και της Γεωργία. Ο Πασχάλης με την Τζένη τα έχουν βρει και συνειδητοποιούν ότι ο κύριος λόγος που τσακώνονται είναι πως δεν ζουν μαζί. Για να παντρευτούν, όμως, πρέπει να τακτοποιήσουν πρώτα τη Ζαχαρούλα. Η Γεωργία βρίσκεται σε απελπιστική στην κατάσταση. Από τη μια οι Πάρης της ανακοινώνει ότι θα φύγει για δουλειά στο εξωτερικό και από την άλλη μαθαίνει οτι ο Άγης δεν θα αναγνωρίσει το μωρό της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών Β κύκλος – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 21Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 22Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 23Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 24Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 25ο παράδεισος των κυριών β΄ κύκλος