Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 164 – Ο Σίμος δραπετεύει

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 164 – Ο Ντίνος νιώθει αμηχανία όταν η Μιράντα του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τα σχέδια που κάνουν με την Αμαλία να φύγουν κρυφά στο εξωτερικό.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 164 – Ο Σίμος δραπετεύει

Την ίδια στιγμή, ο Σίμος προσπαθεί να βρει τρόπο να ενημερώσει την Αμαλία ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Μιράντα γνωρίζουν τα πάντα. Ζητά ξανά τη βοήθεια του Ρένου, αλλά εκείνος αρνείται να ενημερώσει την Αμαλία. Εν τω μεταξύ, ο Πάρης αποφασίζει να ζητήσει από την Αμαλία βοήθεια για το θέμα του παιδιού και της Γεωργίας, παρά τον φόβο του ότι δεν θα τον ακούσει. Την ίδια ώρα, ο Σίμος δωροδοκεί έναν φρουρό για να τον αφήσει ελεύθερο για λίγο με σκοπό να συναντήσει την Αμαλία και να πάρει απαντήσεις σε όσα τον απασχολούν.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ