Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 162 – Ο Ντίνος αποχαιρετά τους γονείς του

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 162 – Η Ματούλα και η Στέλλα βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση μετά απ’ αυτό που πήγαν να κάνουν με την Αμαλία, να της δώσουν δηλαδή το γράμμα. Ο Χρήστος, αν και δείχνει ψύχραιμος, δεν είναι και μόλις η Αμαλία φεύγει αρχίζει να χτυπά τη Στέλλα. Η Ματούλα παίρνει το πιστόλι του και τον πυροβολεί θανάσιμα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 162 – Ο Ντίνος αποχαιρετά τους γονείς του

Συγκινημένη, η Σύρμω ακούει τα παιδιά της να εκφράζουν τη χαρά τους για τη συνέχιση της ζωής της με τον Θωμά. Η Ειρήνη ανακοινώνει στον Ντίνο μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Γιάννης, ο πατέρας του, και εκείνη επανασυνδέονται, αφού και οι δύο αναγνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τον άλλον. Χαρούμενος, ο Ντίνος αποχαιρετά τους γονείς του, καθώς επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ