Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 161 – Δολοφονούν τον Χρήστο

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 161 – Το κατάστημα σημειώνει μεγάλη επιτυχία και τα μαγιό εξαφανίζονται γρήγορα από τα ράφια. Εν τω μεταξύ, ο Ντίνος αποχαιρετά τη μητέρα του, η οποία επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 161 – Δολοφονούν τον Χρήστο

Η Μιράντα, πιεσμένη από όσα της συμβαίνουν, εκμυστηρεύεται στην Ειρήνη ότι ζηλεύει την κόρη της, η οποία είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη, γιατί η ίδια αγαπά ακόμα τον Ντίνο και ξέρει πως αυτός θα φύγει με την Αμαλία. Ο Αποστόλης μαθαίνει μια είδηση που τον οδηγεί στον Χριστόφορο για να τον παρακαλέσει ξανά για τον Πάρη και τη Γεωργία. Ο Σίμος δέχεται την επίσκεψη του Ρένου στο κελί του και, καθώς ο Ρένος φεύγει, αντιλαμβάνεται τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε.

Η Ματούλα και η Στέλλα βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά την απόπειρά τους να δώσουν το γράμμα στην Αμαλία. Ο Χρήστος, αν και προσπαθεί να φανεί ψύχραιμος, χάνει τον έλεγχο μόλις φεύγει η Αμαλία και αρχίζει να χτυπά τη Στέλλα. Η Ματούλα, σε μια κρίσιμη στιγμή, αρπάζει το πιστόλι του και τον πυροβολεί θανάσιμα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ