Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 160 – Έγκυος η Γεωργία

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 160 – Η Ματούλα και η Στέλλα γράφουν ένα γράμμα για να το δώσουν στην Αμαλία όταν τους επισκεφτεί. Το κάνουν αυτό με μεγάλη προσοχή, ώστε να μην τις αντιληφθεί ο Χρήστος, ο οποίος συνεχώς τις απειλεί.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 160 – Έγκυος η Γεωργία

Στο μεταξύ, η Γεωργία ανακοινώνει στην οικογένειά της ότι είναι και πάλι έγκυος. Η Μιράντα προσπαθεί να πείσει τον Χριστόφορο να επιτρέψει στη Γεωργία και τον εγγονό του να ζήσουν με τον Πάρη, αλλά εκείνος αμφιβάλλει. Η Αμαλία και ο Ντίνος ετοιμάζονται να φύγουν. Ο Σίμος καταρρέει όταν τον επισκέπτεται ο Λεβί στη φυλακή για να τον αποχαιρετήσει, δηλώνοντάς του την απογοήτευσή του για τον ερχομό του στην Ελλάδα. Ο Λεβί αποφασίζει να επιστρέψει στις Βρυξέλλες.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ