Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 159 – Η Στέλλα επιτίθεται

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 159 – Ο Ντίνος και η Αμαλία αποφασίζουν να φύγουν και σχεδιάζουν προσεκτικά την απόδρασή τους. Ο Πάρης, αν και χαρούμενος που θα γίνει πατέρας, αντιμετωπίζει ξανά τη σκληρή στάση του Μπουραντά.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 159 – Η Στέλλα επιτίθεται

Πιο αποφασισμένος από ποτέ, διεκδικεί το δικαίωμά του να ζήσει με τη γυναίκα του και να φτιάξουν την οικογένειά τους. Επισκέπτεται τον Χριστόφορο στο νοσοκομείο, αλλά η συνάντησή τους καταλήγει σε φωνές και απειλές. Μετά από αυτή τη συνάντηση, ο Πάρης αποχωρεί θυμωμένος και η νοσοκόμα βρίσκει τον Χριστόφορο σε άσχημη κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία φτάνει στο σπίτι του Χρήστου και η Στέλλα από μέσα προσποιείται ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Η Στέλλα διαφωνεί με τη μητέρα της σχετικά με την αναζήτηση βοήθειας και ανακαλύπτει το πιστόλι του Χρήστου σε ένα συρτάρι. Αποφασίζει να τον σκοτώσει, πιστεύοντας ότι είναι ο μόνος τρόπος να σωθούν.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ