Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 157 – Ο Σίμος συλλαμβάνεται

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 157 – Ο Ντίνος παραμένει εξίσου καχύποπτος με την πρόταση του Σίμου. Προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο άσπονδος συνεργάτης του αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιό του στον Πάρη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 157 – Ο Σίμος συλλαμβάνεται

Την ίδια στιγμή, η Μιράντα ακούει άναυδη πως ο Σίμος δεν κατήγγειλε ποτέ τον Δημοσθένη. Εξοργισμένη, αποφασίζει να καταθέσει την αλήθεια στην αστυνομία για να συλληφθεί ο Δημοσθένης. Καθώς ο Σίμος τσακώνεται ξανά με την Αμαλία, η πόρτα χτυπάει και ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη μπαίνουν και τον συλλαμβάνουν. Με την προτροπή του Σαρηγιάννη, η απελπισμένη Βικτώρια αποφασίζει να καταγγείλει τον Σίμο για συνέργεια. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι εκείνος ξέρει πλέον όλη την αλήθεια.

Στο μεταξύ, η Μιράντα πηγαίνει στο σπίτι του Χρήστου για να δει τη Ματούλα, ενώ η Αμαλία ζητά ξανά από τον Ντίνο να φύγουν μυστικά από όλους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ