Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 154 – Ο Σίμος καταρρέει

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 154 – Ο Ρένος επιτέλους αποφασίζει να εκμυστηρευτεί τον έρωτά του στον Στέφανο. Αυτή η ενέργεια τον απελευθερώνει, καθώς ξεπερνά τους φόβους και τις αναστολές του. Αποκαλύπτει ανοικτά τα συναισθήματά του, νιώθοντας ένα βάρος να απομακρύνεται από τους ώμους του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 154 – Ο Σίμος καταρρέει

Παράλληλα, ο Σίμος επιστρέφει στο σπίτι και ανακαλύπτει έναν φάκελο που του άφησε η Δωροθέα. Καθώς αναγνωρίζει τα πρόσωπα στις φωτογραφίες, συνειδητοποιεί ότι ο Ιωσήφ Λεβί είχε πει την αλήθεια. Ο κόσμος του καταρρέει καθώς διαβάζει τα λόγια της Δωροθέας. Δεν μπορεί να διαχειριστεί την πραγματικότητα ότι η ίδια η μητέρα του τον κατήγγειλε, καθώς και τον πατέρα του στους Γερμανούς για να τους στείλει στο Άουσβιτς. Ο κόσμος του καταρρέει πλήρως.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ