Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 150 – Ο Ρένος καρφώνει τον Σίμο

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 150 – Η Βικτώρια νιώθει σαν ποντίκι στη φάκα, εγκλωβισμένη στο κρησφύγετό της, καθώς ο Δημοσθένης παρακολουθεί κάθε της κίνηση. Αν και απέδρασε από τη φυλακή, δεν έχει ελευθερία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 150 – Ο Ρένος καρφώνει τον Σίμο

Ο Ρένος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Σίμο και αποκαλύπτει όλα τα εγκλήματά του στην Αμαλία. Παρούσες είναι και η Πολυξένη και η Αμαλία, οι οποίες συγκρατούν τον επιθετικό Σίμο. Τελικά, ο Ρένος πείθει την Αμαλία ότι τον συκοφαντεί ο Σίμος και της κερδίζει την εμπιστοσύνη. Μετά από λίγο, ο Ντίνος μαθαίνει τα πάντα για τον Σίμο και επισκέπτεται τον Ρένο για να τον παρακινήσει να ομολογήσει την αλήθεια.

Παράλληλα, ο Σίμος ζητά από τον Δημοσθένη τη διεύθυνση της Βικτώριας. Ακούγοντας τη συνομιλία τους, η Αμαλία ενημερώνει κρυφά τον πατέρα της για τη θέση της Βικτώριας. Ο Χριστόφορος επιμένει να μάθει τη διεύθυνση και η Αμαλία, επιτέλους, του την αποκαλύπτει. Αποφασισμένος, ο Χριστόφορος επιδιώκει να συναντήσει τη Βικτώρια και να ξεκαθαρίσει τις διαφορές τους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ