Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 149 – Ο Λεβί συναντά τον Σίμο

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 149 – Ο Λεβί αποκαλύπτει στον Σίμο την τραγική αλήθεια: είναι ο πατέρας του και τον αναζητά από τότε που απελευθερώθηκε από το Άουσβιτς.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 149 – Ο Λεβί συναντά τον Σίμο

Του αναφέρει ότι η γυναίκα που ερωτεύτηκε, η Βικτώρια, τον πρόδωσε στους Γερμανούς, καταλήγοντας σε μιαν αλυσίδα εκδικητικών πράξεων που κατέληξαν στην καταστροφή πολλών ζωών, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας του του παιδιού. Ο Σίμος ακούει σοκαρισμένος, ανίκανος να αντιμετωπίσει την πολυπλοκότητα της κατάστασης. Στη συνέχεια, αποκαλύπτει τα πάντα στην Αμαλία και τη Μιράντα, αφήνοντας τις καρδιές τους βαριά.

Η Αμαλία συνειδητοποιεί ότι οι ανησυχίες του Άγη, όπως ανέφερε σε ένα γράμμα, είχαν βάση. Με την αλήθεια να αποκαλύπτεται, ο Χριστόφορος εκτοξεύεται σε οργή, επιθυμώντας δικαίωση και αναζητώντας την τιμωρία της Βικτώριας. Παράλληλα, η Μιράντα ανακοινώνει στον Ντίνο την απόφασή της να ακολουθήσει τον Σίμο και την Αμαλία στο Παρίσι, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ