Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 147 – Η Καρτεζίνη δραπετεύει

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 147 – Η Βικτώρια, με την συνδρομή του Δημοσθένη και ενός φρουρού, εξασφαλίζει την απόδρασή της από τη φυλακή, μεταμφιεσμένη και με αλλαγμένη ταυτότητα.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 147 – Η Καρτεζίνη δραπετεύει

Η Αμαλία, προσπαθώντας να επισκεφθεί και να μιλήσει στη Βικτώρια, ανακαλύπτει πρώτη την απόδρασή της. Ο Σωτήρης, άμεσα υποψιάζεται τον Δημοσθένη. Ερευνά την ενοχή του για τη διαφυγή. Παράλληλα, η Ματούλα, με αγώνα και προσπάθεια, καταφέρνει να φθάσει στο τηλέφωνο και να καλέσει τον Χριστόφορο ζητώντας βοήθεια. Η Δωροθέα, ψεύδεται στην Όλγα περί της απουσίας φωτογραφίας του Σίμου από τη νεότητά του, μεταφέροντας το στον Λεβί, ο οποίος απογοητεύεται.

Ο Χριστόφορος επιστρέφει το μωρό στην Γεωργία, η οποία το αγκαλιάζει συγκινημένη. Με την οικογένειά της, γιορτάζουν την επιστροφή του μικρού Μάρκου, όταν ξαφνικά η πόρτα του σπιτιού ανοίγει και εισβάλλει ένα άτομο που δεν περίμεναν να δουν.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ