Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 146 – Η Βικτώρια ένα βήμα μακριά από την ελευθερία

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 146 – Μία συμφωνία κλείνει και ένας πόλεμος αρχίζει. Οι εξελίξεις με το θέμα του μαγαζιού προχωρούν γρήγορα, ωστόσο η στάση του Ντίνου έναντι του Σίμου προκαλεί μεγάλες εντάσεις.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 146 – Η Βικτώρια ένα βήμα μακριά από την ελευθερία

Παράλληλα, ο Χριστόφορος αποφασίζει να ρίξει νερό στο κρασί του όσον αφορά την υπόθεση του μωρού. Ερωτηματικό παραμένει αν θα κάνει το ίδιο και για τον Πάρη. Η επίσκεψη στο σπιτάκι στο δάσος όπου ζούσαν ο Πάρης και η Γεωργία, έχει επηρεάσει σημαντικά τον Αποστόλη. Έτσι παίρνει την απόφαση και επισκέπτεται την Μάγια και της κάνει μία όμορφη εξομολόγηση. Η Αμαλία και η Μιράντα έρχονται αντιμέτωπες με ένα πληροφορία για τον Σίμο που τις προβληματίζει.

Αυτό προκαλεί αμφιβολίες στην Αμαλία σχετικά με το ποιος είναι πραγματικά δίπλα της. Η Βικτώρια βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ελευθερία της. Ερώτημα είναι αν όλα θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο ή μία απρόσμενη επίσκεψη θα αλλάξει τα δεδομένα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ