Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 144 – Ο κλοιός στενεύει για τον Σίμο

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 144 – Ο Σίμος πρόκειται να πάρει μια απόφαση που θα χαροποιήσει τον Ντίνο αλλά θα βυθίσει τον ίδιο σε σκέψεις. Παράλληλα, η Όλγα και ο Αποστόλης, με τον δικηγόρο τους, επιδίδονται σε προσπάθειες για να απελευθερώσουν τον Πάρη από την απειλή πο τον έχει περικυκλώσει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 144 – Ο κλοιός στενεύει για τον Σίμο

Απο την άλλη μεριά η Γεωργία, με κάθε δυνατό μέσο, παλεύει να ανακτήσει την κηδεμονία του παιδιού της. Θα βρει την απαραίτητη στήριξη; Η Πολυξένη, αντίθετη με τη συμφωνία της Αμαλίας με τον Σίμο, επιδιώκει να τη μεταπείσει. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Σίμο όταν κληθεί απότομα στο αστυνομικό τμήμα. Οι λεπτομέρειες αποκαλύπτονται σιγά-σιγά και συνειδητοποιεί πως ο κλοιός σφίγγει γύρω του και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να ανατρέψει την κατάσταση υπέρ του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ