Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 143 – Κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Σίμο

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 143 – Η Πολυξένη προσπαθεί να πείσει την Αμαλία ότι δεν έπρεπε να πιέσει τον Σίμο να πουλήσει τον «Παράδεισο» στον Ντίνο ούτε να τον συγχωρέσει για το χαστούκι, όμως αντιμετωπίζει αντίσταση.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 143 – Κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Σίμο

Παράλληλα, η Όλγα ανακαλύπτει από τον Σωτήρη ότι ο Σίμος, στην πραγματικότητα, πρόδωσε την κρυψώνα του Πάρη με την Αμαλία και της εκφράζει τις υποψίες του για τις πράξεις του. Ταυτόχρονα, ο Σίμος μαθαίνει ότι το όπλο που “παρέδωσε” ο Ρένος είναι καταχωρημένο στο όνομά του και σοκάρεται. Ζητάει εξηγήσεις από τον Ρένο, αλλά αυτός διαμαρτύρεται ότι δεν ξέρει τίποτα και στη συνέχεια του κάνει ερωτική εξομολόγηση! Ο Σίμος απορρίπτει τις ενέργειες του Ρένου και δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να τον ξαναδεί ποτέ, ένα γεγονός που τον συντρίβει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ