Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 133 – Γεωργία – Πάρης μετακομίζουν

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 133 – Ο Ντίνος και η Αμαλία απειλούνται να αποκαλυφθούν ως παράνομοι εραστές σε κάθε στιγμή. Η συμπεριφορά της Πιπίτσας δημιουργεί πρόβλημα για τον Στέφανο στον χώρο εργασίας του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 133 – Γεωργία – Πάρης μετακομίζουν

Ταυτόχρονα, η Γεωργία και ο Πάρης μετακομίζουν σε ένα απομονωμένο σπίτι, αποφασισμένοι να μην επιστρέψουν πίσω. Εν τω μεταξύ, η Μιράντα και ο Χριστόφορος επισκέπτονται τη Ματούλα στο σανατόριο όπου νοσηλεύεται. Παρά την αδυναμία της να μιλήσει, η Ματούλα γράφει στο σημειωματάριό της τη λέξη «φόνισσα». Πριν προλάβει να ολοκληρώσει το όνομα «Στέλλα», λιποθυμά.

Ο Ρένος έχει αναρρώσει και το μόνο που τον απασχολεί είναι να επιστρέψει στο κελί του για να τηλεφωνήσει στον Σίμο. Προς μεγάλη του έκπληξη όμως, ο Σίμος θα τον επισκεφτεί και θα του ζητήσει επιτακτικά, για ακόμα μία φορά, να του πει πού κρύβει το όπλο των φόνων.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ