Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 119 – Σίμος – Αμαλία Κάνουν έρωτα

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 119 – Η Βικτώρια εξελίσσεται στον χειρότερο εφιάλτη για τον Χριστόφορο. Ο Χριστόφορος, ακολουθώντας την αλήθεια, αποκαλύπτει την πραγματικότητα πίσω από τον θάνατο της γυναίκας του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 119 – Σίμος – Αμαλία Κάνουν έρωτα

Η Αντιγόνη δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε από την ίδια της την αδελφή. Η ανακάλυψη αυτή σοκάρει το Χριστόφορο, που νιώθει πως έζησε με μια φόνισσα και ξεσπά. «Με κορόιδευες όλα αυτά τα χρόνια! Ζούσα με μια φόνισσα!» Ο Χριστόφορος, αποφασισμένος να φέρει την αλήθεια στο φως, ετοιμάζεται να πάει στην αστυνομία με μάρτυρα τον Γιώργη. Η Βικτώρια, απελπισμένη και αρνούμενη την αλήθεια, πληγωμένη από την αποκάλυψη, προσπαθεί να διαψεύσει ό,τι είπε ο κηπουρός.

Παράλληλα, ο Σίμος αναζητά την Αμαλία, ενώ αυτή, πλημμυρισμένη από συναισθήματα και ενοχές, καταφεύγει στην αγκαλιά του Ντίνου. Εκεί βρίσκει καταφύγιο και παρηγοριά από τους εφιάλτες που τη στοιχειώνουν. Η στιγμή αυτή μεταμορφώνεται σε έναν καταιγισμό συναισθημάτων και πάθους. Σε αυτήν την αγκαλιά, η λογική υποχωρεί μπροστά στην ανάγκη της καρδιάς. Όμως, ο χρόνος σταματά. Η πραγματικότητα φαίνεται να χάνεται. Κάνουν έρωτα αφήνοντας στην άκρη τα πάντα. Δεν μπορούν άλλο να ακολουθούν τη λογική. Επιλέγουν ν’ ακολουθήσουν την καρδιά τους.

Ο Σίμος, ακολουθώντας το ίχνος της Αμαλίας, φθάνει στο σπίτι του Ντίνου. Εκείνη, κρυμμένη, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά της, ενώ ο Ντίνος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Σε αυτό το σημείο, οι ζωές τους συναντιούνται και η αλήθεια αναδύεται από το πέπλο των ψεμάτων και των μυστικών. Η αγάπη, η προδοσία, η επιθυμία και η ανάγκη για αλήθεια συγκρούονται, αφήνοντας πίσω τους έναν κόσμο που πλέον φαίνεται να μην υπάρχει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ