Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 118 – Ο Χριστόφορος μαθαίνει την αλήθεια

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 118 – Η Στέλλα εξομολογείται στον Χριστόφορο πώς κάποιοι προσπαθούν να παγιδεύσουν τη Βικτώρια, τοποθετώντας τις σφαίρες για να την ενοχοποιήσουν. Τρέχοντας ανήσυχος, ο Χριστόφορος βρίσκει τη Βικτώρια και την καλεί να τις παραδώσει στην αστυνομία.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 118 – Ο Χριστόφορος μαθαίνει την αλήθεια

Ωστόσο, εκείνη, πάλι, προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεφύγει. Παράλληλα, η Γεωργία, έχοντας συζήτηση με τον Στέφανο, παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον, τόσο της ίδιας όσο και του παιδιού της. Ο Μάρκος ζητά από την Πιπίτσα να βγουν ραντεβού, ενώ εκείνη ερμηνεύει λανθασμένα την πρότασή του ως ένδειξη επανασύνδεσης. Παρά τη χαρά και την πίστη της Πιπίτσας, ο Μάρκος την απογοητεύει.

Ο Γιώργης, ο πρώην κηπουρός της οικογένειας, αποκαλύπτει στον Χριστόφορο ότι η Βικτώρια σκότωσε την Αντιγόνη. Μάλιστα του λέει με λεπτομέρειες όσα είδε εκείνη την ημέρα. Ο Χριστόφορος, εξοργισμένος, αποφασίζει να την κάνει να πληρώσει. Πώς θα αντιμετωπίσει ο Χριστόφορος την ανακάλυψη ότι η Βικτώρια είναι ο δολοφόνος της Αντιγόνης; Θα επιλέξει το δρόμο της δικαιοσύνης ή θα επιδιώξει την εκδίκηση με τα ίδια τα χέρια του; Αυτές οι εξελίξεις θα οδηγούσαν σε νέες ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ