Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 116 – Ενοχοποιεί τη Βικτώρια

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 116 – Η Μιράντα βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση μετά τη συνάντησή της με τον Ντίνο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 116 – Ενοχοποιεί τη Βικτώρια

Η απρόσμενη πρόσληψη του νέου συνεργάτη στον Παράδεισο την γεμίζει ενθουσιασμό. Ο Γιώργης συναντά την Πολυξένη για να της παραδώσει ένα κουτί με περιεχόμενο που ενοχοποιεί τη Βικτώρια. Η Πολυξένη δεν γνωρίζει πώς να αξιοποιήσει τα στοιχεία που έχουν πέσει στα χέρια της και αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα.

Η Βικτώρια, υπό τον φόβο των εχθρών που πολλαπλασιάζονται, πιέζεται περισσότερο. Ταυτόχρονα, η Στέλλα ανακαλύπτει κρίσιμα στοιχεία και επιδιώκει να διατηρήσει τη θέση της στο σπίτι. Ενώ η Βικτώρια παλεύει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Στέλλας, σχεδιάζει πώς να καταστρέψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία που κρατά στα χέρια της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ