Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 110 – Ο Χριστόφορος πνίγεται στις ενοχές

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 110 – Η οικογένεια Μπουραντά, βυθισμένη στο πένθος, προετοιμάζεται για την κηδεία του Άγη. Η Βικτώρια βρίσκεται δίπλα τους, παριστάνοντας τη συντετριμμένη, προσπαθώντας να καλύψει την εμπλοκή της στον θάνατό του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 110 – Ο Χριστόφορος πνίγεται στις ενοχές

Ο Χριστόφορος αντιμετωπίζει την τραγική φιγούρα του, νιώθοντας ενοχές για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να τον προστατέψει από το μοίρασμα κακού που επέφερε. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, ο Χριστόφορος αφήνει στην άκρη τις διαφορές του με τον Αποστόλη και τον επισκέπτεται. Ζητάει από εκείνον να του αναφέρει τα γεγονότα που συνέβησαν με τον γιο του. Ο Αποστόλης, συγκινημένος από την εικόνα του φίλου του σε τέτοια κατάσταση, αποφασίζει να μιλήσει.

Χωρίς να εκθέσει όλες τις λεπτομέρειες, του αποκαλύπτει ένα μυστικό: ο Άγης δεν είναι αληθινός γιος της Βικτώριας! Ο Χριστόφορος παραξενεύεται από αυτήν την είδηση και προσπαθεί να καταλάβει τα κίνητρα που μπορεί να είχε η Λιζέτα για να διαπράξει τον φόνο του Άγη. Η ανακάλυψη αυτή ρίχνει νέο φως στο παρελθόν και οδηγεί σε περαιτέρω ερωτήσεις για το τίναξε τον τροχό της μοίρας σε αυτήν την τραγική πορεία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ