Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 100 – Ο Πάρης ομολογεί

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 100 – Η δίκη του Πάρη για τη μήνυση της Αμαλίας για βιασμό παρουσιάζει μια ανατροπή, καθώς ο ίδιος ο Πάρης παραδέχεται την ενοχή του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 100 – Ο Πάρης ομολογεί

Απευθυνόμενος στο δικαστήριο, ζητάει να τιμωρηθεί σύμφωνα με το αδίκημα που διέπραξε. Η Γεωργία, συντετριμμένη, αποχωρεί από την αίθουσα δακρύζοντας. Αργότερα, στον Στέφανο, εξομολογείται απογοητευμένη ότι ο Πάρης δεν είχε στο νου του την οικογένειά τους, αλλά μόνο τον εαυτό του και την εσωτερική του ειρήνη.

Η Αμαλία, αντιμετωπίζοντας τους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο, αποφεύγει την ανακοίνωση της απόφασης, φεύγοντας με τον Ντίνο, ο οποίος τη στηρίζει ως φύλακας-άγγελος. Τελικά, ο Πάρης καταδικάζεται σε εννέα μήνες φυλάκιση με αναστολή και αφήνεται ελεύθερος. Παράλληλα, η πρόταση γάμου που θα δεχτεί η Μάγια από τον Αποστόλη αλλάζει για πάντα τη ζωή της, αλλά και του παιδιού που περιμένουν. Είναι ευτυχισμένη, γιατί δεν περίμενε ποτέ ότι ο Αποστόλης θα έπαιρνε αυτή την απόφαση.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ