Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 100, 101, 102, 103, 104

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 100, 101, 102, 103, 104  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών του ALPHA …

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 100, 101, 102, 103, 104

Η Αμαλία μαθαίνει για τον εντοπισμό του βιολογικού πατέρα του Σίμου, ο οποίος αναστατώνεται και νιώθει εξαπατημένος από τη Βικτώρια. Η Βικτώρια φυλακίζεται και δίνει στη Στέλλα δηλητήριο, η οποία το χρησιμοποιεί για να δηλητηριάσει τη Ματούλα αντί για τη Μιράντα. Η Αμαλία βιώνει έντονη πίεση και ο Ντίνος της ομολογεί ότι δεν την αγαπά. Ο Πάρης εκφράζει τις επιθυμίες του για τη δίκη, ενώ ο Χριστόφορος και η Μιράντα έρχονται πιο κοντά. Ο Μάρκος μιλάει ανοιχτά με τη Δωροθέα για το μέλλον τους. Ο Αποστόλης μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Μάγιας και την πιέζει να κάνει άμβλωση, ενώ ο Πάρης τον παροτρύνει να δεχτεί το παιδί.

Σημαντικά σημεία:

  • Η Αμαλία μαθαίνει για τον βιολογικό πατέρα του Σίμου.
  • Η Βικτώρια φυλακίζεται και η Στέλλα δηλητηριάζει τη Ματούλα.
  • Ο Ντίνος ομολογεί στην Αμαλία ότι δεν την αγαπά.
  • Ο Πάρης θέλει να τα ξαναβρεί με τον Αποστόλη.
  • Ο Αποστόλης μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Μάγιας.

Ερωτήματα:

  • Τι θα γίνει με την υγεία της Ματούλας;
  • Πώς θα αντιδράσει η Αμαλία στην ομολογία του Ντίνου;
  • Θα τα ξαναβρεί ο Πάρης με τον Αποστόλη;
  • Θα δεχτεί ο Αποστόλης το παιδί της Μάγιας;

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 100

H δίκη του Πάρη, μετά τη μήνυση που του έκανε η Αμαλία για βιασμό, κρύβει μια μεγάλη ανατροπή. Ο Πάρης ομολογεί την ενοχή του, ζητώντας από το δικαστήριο να τον τιμωρήσει όπως του αξίζει. Ακούγοντάς τον, η Γεωργία φεύγει από την αίθουσα κλαίγοντας. Λίγο αργότερα, εκμυστηρεύεται απογοητευμένη στον Στέφανο, τον αδελφό της, ότι ο Πάρης δεν νοιάστηκε για την ίδια και το παιδί τους, παρά μόνο για τον εαυτό του και τη συνείδησή του. Σε πολύ δύσκολη θέση, η Αμαλία, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους που περιμένουν έξω από το δικαστήριο, φεύγει πριν ανακοινωθεί η απόφαση, μαζί με τον Ντίνο, ο οποίος της συμπαραστέκεται σαν φύλακας-άγγελος. Ο Πάρης καταδικάζεται σε εννέα μήνες φυλάκιση με αναστολή και αφήνεται ελεύθερος.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 101

Η πρόταση γάμου που θα δεχτεί η Μάγια από τον Αποστόλη αλλάζει για πάντα τη ζωή της, αλλά και του παιδιού που περιμένουν. Είναι ευτυχισμένη, γιατί δεν περίμενε ποτέ ότι ο Αποστόλης θα έπαιρνε αυτή την απόφαση. Ο Ντίνος και η Αμαλία, φεύγοντας μαζί από το δικαστήριο, έχουν την ευκαιρία μετά από καιρό να μείνουν μόνοι και παρασυρμένοι, ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί. Αργότερα, ο Ντίνος εκμυστηρεύεται το συμβάν στον Βύρωνα και η Αμαλία στην Πολυξένη. Ο έρωτας συγκρούεται με τη λογική και η Αμαλία, μετανιωμένη, μοιάζει έτοιμη να αποκαλύψει στον Σίμο τι συνέβη με τον Ντίνο, αλλά τελικά συγκρατείται. Ο Πάρης, αν και ελεύθερος και απαλλαγμένος από το βάρος των ενοχών, είναι απελπισμένος. Πασχίζει να βρει μια λύση για να μη χωρίσουν με τη Γεωργία, όπως απαιτεί ο Χριστόφορος, εκβιάζοντάς τη με την επιμέλεια του εγγονού του. Έτσι, τον συναντά και με κάθε τρόπο προσπαθεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Μπουραντάς είναι ανένδοτος. Ο εγγονός του δεν θα μεγαλώσει με ένα βιαστή. Στη συνέχεια, ο Πάρης πηγαίνει στο σπίτι της Γεωργίας, για να της ζητήσει να επιστρέψει, αλλά εκεί βρίσκει πάλι τον Χριστόφορο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 102

Ανένδοτη η Στέλλα, επιμένει να μένει στο σπίτι των Μπουραντάδων και εκβιάζει τη Βικτώρια πως αν δεν τη βοηθήσει, έχει τρόπο να την καταστρέψει. Έχει κρατήσει ένα από τα δηλητηριώδη χάπια της που της έδωσε να κρύψει, οπότε σε περίπτωση που δεν της κάνει το χατίρι, θα την καταγγείλει στην αστυνομία. Η κατάσταση για την Αμαλία γίνεται όλο και πιο δύσκολη μετά το φιλί με τον Ντίνο. Από τη μία, νιώθει τύψεις απέναντι στη μάνα της, τη Μιράντα, και, από την άλλη, καρδιοχτυπά βλέποντας τον Ντίνο, στον οποίο ανακοινώνει πως σκέφτεται να φύγει από τον «Παράδεισο». Ο Σίμος προσπαθεί όσο μπορεί να σταθεί δίπλα της, αλλά δεν καταλαβαίνει τη συμπεριφορά της. Παράλληλα, ο Χριστόφορος δίνει τελεσίγραφο στη Γεωργία να χωρίσει τον Πάρη και να πάει να μείνει στο σπίτι του, διαφορετικά θα της πάρει την κηδεμονία του εγγονού του. Η Γεωργία μετά από όλα όσα έχουν γίνει δέχεται την πρότασή του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 103

Ο Σίμος εκπλήσσεται με την επιθυμία της Αμαλίας να αποχωρήσουν από τον «Παράδεισο», αλλά δεν διαφωνεί μαζί της. Πηγαίνει αμέσως στο γραφείο του Ντίνου, του μεταφέρει την επιθυμία της Αμαλίας και προσφέρεται να του πουλήσει το ποσοστό του. Κι ενώ λίγο καιρό πριν ο Ντίνος ήταν αυτός που πίεζε για να αποκτήσει ολόκληρο τον «Παράδεισο», τώρα συνειδητοποιεί πως μια τέτοια απόφαση σημαίνει πως θα χάσει από τη ζωή του την Αμαλία. Στο μεταξύ, η Βικτώρια εδώ και καιρό δεν βλέπει με καλό μάτι τη στενή σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Χριστόφορο και τη Μιράντα και αποφασίζει να επιστρατεύσει τα μεγάλα της όπλα για να τους απομακρύνει. Αφήνει τη Στέλλα να μείνει στο σπίτι και αρχίζει να της κάνει πλύση εγκεφάλου εναντίον της Μιράντας. Δεν σκοπεύει μέχρι στιγμής να την εξοντώσει, αλλά να της δημιουργήσει πρόβλημα με τον Χριστόφορο και την Αμαλία. Θέλει να γκρεμίσει την εικόνα που έχει η Αμαλία για τη Μιράντα, διαδίδοντας ότι απατά τον Ντίνο με τον Χριστόφορο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 104

Μια αναπάντεχη επίσκεψη στο ζαχαροπλαστείο θα φέρει τη Ζαχαρούλα σε φοβερά δυσάρεστη θέση. Η παρουσία της Ηλέκτρας αναστατώνει όλη την οικογένεια, ενώ το «αετίσιο» μάτι της Τζένης παρατηρεί προσεκτικά την κοιλιά της Ηλέκτρας. Καθώς διπλώνει όταν κάθεται, υποψιάζεται ότι είναι ψεύτικη, αλλά ο Μεμάς και ο Πασχάλης διαφωνούν. Η Τζένη, απόλυτα σίγουρη για ό,τι είδε, είναι αποφασισμένη να βρει τον τρόπο να το αποδείξει και να το αποκαλύψει. Καθώς η Ζαχαρούλα το συζητά με τον Βύρωνα, εκείνος τηλεφωνεί ΤΖΕΝΗ στο γυναικολόγο της, ο οποίος τον βεβαιώνει ότι η Ηλέκτρα δεν είναι έγκυος!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος Των Κυριών Β κύκλος – Επεισόδιο 106, 107, 108, 109, 110

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 100Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 101Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 102Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 103Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 104ο παράδεισος των κυριών β΄ κύκλος