Ο Παράδεισος των Κυριών – Τσακισμένη ψυχολογικά παραιτείται απο τη ζωή

Ο Παράδεισος των Κυριών – Το βράδυ της Τρίτης φέρνει μια νέα πύρινη εξέλιξη στη σειρά. Ο Αποστόλης βρίσκεται σε αναστάτωση, αλλά ταυτόχρονα, η Όλγα βιώνει ορισμένες ευχάριστες στιγμές στη ζωή της. Από την άλλη πλευρά, η Γεωργία φαίνεται να είναι σε κατάσταση αμηχανίας μετά την ανακοίνωση του Πάρη.

Ο Παράδεισος των Κυριών – Τσακισμένη ψυχολογικά παραιτείται απο τη ζωή

Τα γεγονότα εξελίσσονται και για τη Σύρμω, η οποία αποφασίζει να πείσει τον Μεμά να επιστρέψει. Γι’ αυτό, όμως, χρησιμοποιεί τον Πασχάλη για να εκτελέσει μια εργασία που δεν του αρέσει καθόλου: του λέει να παρουσιαστεί στον Μεμά ως άρρωστη και σε κρίσιμη κατάσταση. Μια απρόσμενη επίσκεψη από τον Αποστόλη στη Δωροθέα την ταράζει, αλλά στη συνέχεια ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να της δώσει τον έλεγχο της κατάστασης.

Ο Αποστόλης της προτείνει να της δώσει χρήματα για το σπίτι και να εκβιάσουν τον Χρήστο. Παράλληλα, η Όλγα λαμβάνει μια ευχάριστη είδηση που αφορά την επαγγελματική της ζωή. Ο Χριστόφορος της προτείνει μια θέση εργασίας στην τράπεζα, αντικαθιστώντας τον Αγη. Ο Σίμος, καθώς συζητά με τον Μάρκο, τον προειδοποιεί ότι να μην εμπλέκει την Δωροθέα στα προβλήματά του, καθώς αυτό δεν θα του κάνει καλό. Η Πιπίτσα, από την άλλη, προσπαθεί να βοηθήσει τη Γεωργία και το μωρό, αλλά η Γεωργία, μετά την ανακοίνωση που έλαβε από τον Πάρη, φαίνεται σαν να έχει χάσει το ενδιαφέρον και την αποφασιστικότητά της.

Η Ζηνοβία επικρίνει τη Στέλλα για τις συνεχείς καθυστερήσεις, αλλά αυτή επιρρίπτει την ευθύνη στην Αμαλία. Σύμφωνα με τη Στέλλα, είναι η Αμαλία που καθυστερεί να ετοιμαστεί κάθε πρωί. Ωστόσο, όταν η Αμαλία μαθαίνει αυτά που ειπώθηκαν, αισθάνεται πληγωμένη και εκφράζει τη δυσαρέσκειά της. Της ζητά να μην επαναλαμβάνει τέτοιες κατηγορίες και της υπενθυμίζει ότι ως ενήλικη γυναίκα μπορεί να πηγαίνει στη δουλειά μόνη της. Ως αποτέλεσμα, απομακρύνεται από την αδελφή της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝτρειλερ ο παραδεισος των κυριων