Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τρώει μια σφαίρα και αργοσβήνει

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις συγκλονίζουν καθώς ο Σίμος πυροβολεί τον Πάρη, οδηγώντας τον στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Ντίνος αντιμετωπίζει απροσδόκητες αποκαλύψεις όταν η Μιράντα τον ενημερώνει για τα σχέδια της Αμαλίας να φύγει κρυφά με τον Σίμο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τρώει μια σφαίρα και αργοσβήνει

Ταυτόχρονα, ο Σίμος προσπαθεί να κρύψει από την Αμαλία την πληροφορία που έχουν η Μιράντα και αυτός, απευθυνόμενος στον Ρένο για βοήθεια, η οποία του ωστόσο αρνείται. Στο μεταξύ, ο Πάρης αποφασίζει να ζητήσει την υποστήριξη της Αμαλίας για το θέμα του παιδιού του, παρά τον φόβο μήπως αυτή δεν τον αποδεχτεί. Ο Σίμος διαπραγματεύεται με ένα φρουρό για να αποκτήσει λίγο ελεύθερο χρόνο, ενώ η Μιράντα προτρέπει τον Ντίνο να μην διστάσει να ακολουθήσει τα σχέδιά τους για απόδραση στη Βαρκελώνη.

Ο Ντίνος, όμως, αντιμετωπίζει την αδιαφορία της Αμαλίας και αποφασίζει να φύγει μόνος του για την Ουάσιγκτον. Η Μιράντα υποψιάζεται τις κινήσεις του και επιχειρεί να προστατεύσει την Αμαλία. Ο Σίμος εισβάλλει στο σπίτι του Ντίνου οπλισμένος, ενώ η Αμαλία είναι έτοιμη να μπει. Ο Πάρης, προσπαθώντας να προστατέψει την πρώην σύζυγό του, βάζει το σώμα του μπροστά και δέχεται τη σφαίρα, όπως θα δόυμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ