Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τρέξτε, το έχει σκάσει, δεν είναι στο κελί της

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Δημοσθένης σχεδιάζει μια απόδραση και εξηγεί στη Βικτώρια τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει και πότε θα είναι έτοιμη. Η Βικτώρια, γνωρίζοντας ότι η απόδραση θα την απομακρύνει από τον γιο της, καλεί τον Σίμο στη φυλακή και αποχαιρετάει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τρέξτε, το έχει σκάσει, δεν είναι στο κελί της

Η ημέρα της απόδρασης φτάνει, το σχέδιο εκτελείται με επιτυχία και η Βικτώρια δραπετεύει από τη φυλακή με τη βοήθεια του Δημοσθένη και του Σπανού, παραμένοντας αφανής λόγω μεταμφίεσης με ρούχα που της είχε προμηθεύσει ο Δημοσθένης. Λίγο αργότερα, η Αμαλία φθάνει στη φυλακή για να μιλήσει με τη Βικτώρια, αλλά ανακαλύπτει την απόδρασή της, προκαλώντας αναστάτωση στους φύλακες. Έντρομη αρχίζει να φωνάζει στον φρουρό: «Τρέξτε, το έχει σκάσει, δεν είναι στο κελί της».

Ο Σωτήρης και Μηλιώνης ενημερώνονται για την απόδραση και εκπλήσσονται, ενώ ο Σωτήρης εκνευρίζεται και απαιτεί εξηγήσεις από τον υπαστυνόμο Αθανασιάδη. «Μήπως τη βοήθησες εσύ και τώρα μας παίζεις θέατρο για να μη σε καταλάβουν;», του λέει. Παράλληλα, η Αμαλία βγαίνει αναστατωμένη από το αστυνομικό τμήμα και ενημερώνει τον Ντίνο για την απόδραση, ενώ ο Χριστόφορος υποπτεύεται ότι η Βικτώρια δεν θα μπορούσε να δραπετεύσει μόνη της.

Ο Μπουραντάς κατηγορεί τον Δημοσθένη για τη βοήθεια στην απόδραση της Βικτώριας, ενώ ο Σωτήρης παρεμβαίνει για να τον προστατεύσει. «Είμαι σίγουρος ότι εσύ τη βοήθησες να βγει από εκεί μέσα», του φωνάζει, αλλά ο Σωτήρης που έχει κάποιο σχέδιο, κόβει τον Χριστόφορο: «Σας παρακαλώ, κύριε Μπουραντά, δεν σας επιτρέπω να κατηγορείτε τον υπαστυνόμο». Ο Δημοσθένης επικοινωνεί με τη Βικτώρια και της προσφέρει βοήθεια, ενώ η Βικτώρια του ζητάει ρούχα για να αλλάξει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ