Ο Παράδεισος των κυριών – Το σχέδιο της Βικτωρίας της γυρνάει μπούμερανγκ

Ο Παράδεισος των κυριών – Ταυτόχρονα, η Βικτώρια βρίσκεται σε μια αδιέξοδη κατάσταση και προσπαθεί να βρει μια λύση για να ξεφύγει από τα προβλήματά της. Η λύση αυτή φαίνεται να βρίσκεται στο πρόσωπο μιας υιοθετημένης κοπέλας, της Νικολέτας (Αμαλία Σγουμποπούλου).

Ο Παράδεισος των κυριών – Το σχέδιο της Βικτωρίας της γυρνάει μπούμερανγκ

Η Νικολέτα έχει μεγαλώσει σε μια εύπορη οικογένεια, ζει άνετα με τους θετούς της γονείς και ακολουθεί τις σπουδές της. Η Βικτώρια επικοινωνεί μαζί της και της λέει: “Η βιολογική σου μητέρα θέλει να σε συναντήσει, αλλά παρακαλώ μην ενημερώσεις κανέναν, ειδικά τους θετούς σου γονείς.” Η Βικτώρια προσπαθεί να πείσει τη Νικολέτα να συμφωνήσει σε αυτήν τη συνάντηση. Παράλληλα, η Δάφνη εκπαιδεύει τον Μεμά στην εργασία, και ανάμεσά τους αναπτύσσεται κάτι περισσότερο από απλή συμπάθεια. Αυτό που νιώθουν γίνεται ολοένα πιο έντονο.

Εν τω μεταξύ, η Όλγα προσπαθεί να διατηρήσει τη σχέση του γιου της, του Πάρη, με τη Γεωργία και να τον κρατήσει στην Ελλάδα, αν και η Πιπίτσα διαφωνεί με αυτήν την ιδέα. Η Γεωργία, όμως, έχει τον τελευταίο λόγο, καθώς τρέχει μαζί με την Όλγα για να εμποδίσουν τον Πάρη να φύγει. Αυτή η κατάσταση φέρνει τη Νικολέτα στο επίκεντρο, καθώς η Βικτώρια προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την ιστορία της Μιράντας για να πείσει τη Νικολέτα να συναντηθεί με τη βιολογική της μητέρα.

Ωστόσο, η Νικολέτα αρνείται να αφοσιωθεί στην ιδέα αυτή και δηλώνει ότι δεν έχει συναισθήματα για την Μιράντα, εκφράζοντας την προτίμησή της να ξεχάσει ό,τι έχει συμβεί. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Σίμος επιμένει να κερδίσει την καρδιά της Αμαλίας και την πείθει να αφήσει προσωρινά τα προβλήματά της και να βγουν μαζί. Ωστόσο, η Στέλλα είναι εξίσου αποφασισμένη να μην τους αφήσει μόνους και προτείνει να περάσουν όλοι μαζί την ώρα τους. Η Αμαλία όμως απορρίπτει αυτήν την πρόταση, τονίζοντας την επιμονή της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

spoiler ο παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερπαραδεισοςΠαράδεισος Κυριώνπαραδεισος πανικΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝτρειλερ ο παραδεισος των κυριων