Ο Παράδεισος Των Κυριών – Το φινάλε βάφεται με αίμα

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τα τελευταία επεισόδια της σειράς στον ALPHA υπόσχονται απρόβλεπτες εξελίξεις και έντονες συγκινήσεις. Ο Σίμος, αποφασισμένος να εκδικηθεί, παίρνει το νόμο στα χέρια του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Το φινάλε βάφεται με αίμα

Συναντά την Αμαλία για να την πείσει ότι η Βικτώρια τον παγίδεψε, παρακαλώντας την να μην τον εγκαταλείψει. Η απόρριψή της τον οδηγεί στην παράνοια και τελικά πυροβολεί την ίδια. Στο μεταξύ, ο Πάρης, προσπαθώντας να προστατέψει την πρώην κοπέλα του, μπαίνει μπροστά και τραυματίζεται στο μπράτσο από τον Σίμο. Ο Σίμος νιώθοντας τα πάντα να γυρίζουν γύρω και βλέποντας ξεκάθαρα πια το πρόσωπο της γυναίκας που τον έφερε στη ζωή και το κακό που του έχει κάνει σηκώνει το όπλο και σκοτώνει την Βικτώρια. Σκοτώνοντας τους φρουρούς και την ίδια και στη συνέχεια καταλήγει να αυτοκτονεί.

Η Μιράντα, σοκαρισμένη από τα γεγονότα, συνοδεύει τον Χριστόφορο, ο οποίος καταθέτει στην αστυνομία. Παράλληλα, η Αμαλία, έρχεται αντιμέτωπη με την τραγική απώλεια της θείας της και του Σίμου, καταλήγοντας να λιποθυμήσει. Τα τελευταία επεισόδια της σειράς υπόσχονται να αφήσουν εποχή, με τις αποκαλύψεις και τις ανατροπές να συγκλονίζουν τους θεατές έως το μακρινό φινάλε της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ