Ο Παράδεισος Των Κυριών – Το Αναπόφευκτο Τέλος του Σίμου

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Σίμος βρίσκεται στο επίκεντρο του κλοιού που σφίγγει ολοένα και περισσότερο γύρω του. Η προσαγωγή του φαίνεται αναπόφευκτη και η ανατροπή που πλησιάζει υπόσχεται να αναστατώσει το κοινό.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Το Αναπόφευκτο Τέλος του Σίμου

Η Αμαλία, έχοντας ανακαλύψει το παρελθόν του Σίμου, παροτρύνει τον Ντίνο να εγκαταλείψουν την πόλη, απομακρυνόμενοι από τον κίνδυνο που τους περιβάλλει. Παράλληλα, η Βικτώρια, προσπαθώντας να αποφύγει τη φυλακή, αποκαλύπτει στον Ρένο τη συνομωσία που είχε επιτελεστεί για τη δολοφονία του Σπανού, κατηγορώντας τον ίδιο τον Σίμο. Ταυτόχρονα, η Δωροθέα ανακαλύπτει μέσω μιας φωτογραφίας ότι ο Λέβιείναι ο πατέρας του, γεγονός που τον συγκλονίζει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ρένος αρνείται να πιστέψει τις κατηγορίες της Βικτώριας, αλλά η ίδια τον προκαλεί να βρεί τον Σπανό για να μάθει την αλήθεια.

Παράλληλα, στην αστυνομία, ο Ρένος συναντά τον Σίμο, ενώ η Μιράντα αποκαλύπτει την αλήθεια για το ρόλο του Δημοσθένη στα γεγονότα, προσπαθώντας να προστατεύσει την κόρη της, την Αμαλία. Ο κλοιός σφίγγει ολοένα περισσότερο γύρω από τον Σίμο, καθώς οι αλήθειες αποκαλύπτονται και οι σχέσεις αναδιατάσσονται, ενώ η αναμέτρηση με το παρελθόν φανερώνει το μέλλον του καθενός.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ