Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τίτλοι τέλους για την αγαπημένη σειρά

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο κύκλος ζωής της σειράς φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος του για τον “Παράδεισο των Κυριών”, φέρνοντας δυσάρεστες εξελίξεις για τους πιστούς τηλεθεατές και τους φανατικούς της σειράς. Η αφήγηση της ιστορίας φτάνει στο τέλος της, και ο κύκλος κλείνεται με μια αποχαιρετιστήρια νότα από τον σταθμό του ALPHA.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Τίτλοι τέλους για την αγαπημένη σειρά

Ο “Παράδεισος των Κυριών” αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία χαρτιά του ALPHA τις τελευταίες δύο σεζόν, κατακτώντας τη θέση του prime time από τις 20:00 έως τις 21:00. Με εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης καθημερινά, η σειρά κατάφερε να κρατήσει το κοινό σε αγωνία και ενδιαφέρον. Ωστόσο, όλα τα όνειρα έχουν τέλος. Η απόφαση για το κλείσιμο του “Παραδείσου” δεν οφείλεται σε αποτυχία ή έλλειψη απήχησης αλλά σε μια στρατηγική ανανέωση από το κανάλι.

Ο ALPHA ετοιμάζεται για μια ολοκληρωτική ανανέωση του περιεχομένου του κατά την επόμενη σεζόν, περιλαμβάνοντας αρκετές νέες σειρές μυθοπλασίας που θα ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα τελευταία επεισόδια του “Παραδείσου” θα τελειώσουν μαζί με το ολοκληρωτικό κλείσιμο του προξενείου της Ιουλίας, ενώ το μέλλον του Σασμού κρίνεται. Η σειρά, που έκανε θραύση για τρία χρόνια, δείχνει αποδυναμωμένη φέτος, επηρεαζόμενη ιδιαίτερα από την άφιξη των ριάλιτι στο τηλεοπτικό τοπίο.

Παρόλο που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί η πιθανότητα για μια τέταρτη σεζόν, η πιο πιθανή προοπτική φαίνεται να είναι το οριστικό φινάλε της σειράς στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, η σειρά θα αποχαιρετήσει επίσης τους θεατές του τον Ιούνιο που έρχεται. Η σειρά δεν αναμένεται να επιστρέψει για μια τρίτη σεζόν, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη σημασία στις εξελίξεις των επερχόμενων επεισοδίων.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ