Ο Παράδεισος Των Κυριών – Την εγκαταλείπει με ένα μωρό στα σπλάχνα της

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, η Αμαλία θα μείνει έγκυος με το παιδί του Ντίνου. Παρά την εγκυμοσύνη της, ο Ντίνος θα την αφήσει μόνη και θα φύγει για την Αμερική.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Την εγκαταλείπει με ένα μωρό στα σπλάχνα της

Αρχικά, ο Σίμος, εκτός ελέγχου, γίνεται επικίνδυνος για όλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του. Συναντά την Αμαλία για να της εξηγήσει ότι η Βικτώρια τον παγίδευσε και να της ζητήσει να μην τον εγκαταλείψει, αλλά η κατάσταση ξεφεύγει και την πυροβολεί. Ο Πάρης, που έχει πάει να συναντήσει την Αμαλία για να της ζητήσει να βοηθήσει το παιδί της Γεωργίας, παρεμβαίνει για να την προστατεύσει και τραυματίζεται στο μπράτσο.

Ο Σίμος, ακολουθώντας, ρίχνει κάτω τον Πάρη, κλέβει το αυτοκίνητό του, πηγαίνει στο κελί της Βικτώριας, την σκοτώνει και στη συνέχεια αυτοκτονεί. Ο Χριστόφορος καταθέτει στην αστυνομία και η Μιράντα τον παίρνει πίσω στο σπίτι. Όταν η Αμαλία μαθαίνει τα νέα για τη θεία της και τον Σίμο, λιποθυμά. Λίγους μήνες αργότερα, η Μιράντα και η Αμαλία προσπαθούν να βρουν όνομα για το μωρό που περιμένει η Αμαλία. Η Μιράντα, σίγουρη ότι θα είναι κορίτσι, προτείνει το όνομα Αντιγόνη και καλούν τον Χριστόφορο για να του πουν την ιδέα τους.

Εκείνος χαίρεται πολύ με τα νέα. Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος παίρνει τον μικρό Μάρκο καθώς η Γεωργία γεννά το παιδί του Πάρη. Λίγο αργότερα, φέρνει στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Η Πολυξένη αποφασίζει να φύγει με τον Φώτη για το χωριό της. Ο Ντίνος, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική, αφήνει το σπίτι και τον “Παράδεισο” στη Μιράντα και την Αμαλία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ