Ο Παράδεισος Των Κυριών – Συγκλονιστικό τέλος γεμάτο αποκαλύψεις

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οριστικό τέλος θα γράψει “Ο Παράδεισος των Κυριών” σε δύο εβδομάδες και η τελευταία σκηνή με κεντρικό πρόσωπο την Αμαλία θα μας συγκλονίσει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Συγκλονιστικό τέλος γεμάτο αποκαλύψεις

Η τελευταία σκηνή της σειράς θα μας μεταφέρει στο 2024, όπου ο Ντίνος έχει φύγει για την Αμερική και θα πεθάνει πλήρης ημερών. Ο Ντίνος θα φύγει για την Αμερική, αφήνοντας την επιχείρηση στη Μιράντα και την Αμαλία. Το σπίτι του θα το κληροδοτήσει στη Μιράντα. Στη σειρά, η Αμαλία μένει έγκυος από τον Ντίνο και θα γεννήσει μια κόρη. Μαζί με την Μιράντα θα ονομάσουν το παιδί Αντιγόνη, αλλά η Αμαλία δεν θα της αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας της μικρής.

Στην τελευταία σκηνή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η Αμαλία, γεμάτη χρόνια πια, θα βρεθεί πάνω από τον τάφο του Ντίνου. Ο άνθρωπος αυτός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή της και η στιγμή θα είναι η πιο συγκινητική του φινάλε. Εκεί, θα εξομολογηθεί στην κόρη της ότι ο Ντίνος είναι ο πατέρας της. Με αυτή την αποκάλυψη θα κλείσει ο κύκλος της σειράς, φέρνοντας το τέλος στον “Παράδεισο των Κυριών”.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ