Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στέλνει τον Σίμο φυλακή

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Σίμος πληρώνει δύο άντρες και ο Σωτήρης αποφασίζει να τον ακολουθήσει, ενώ ο Μηλιώνης παρακολουθεί τους άντρες. Στο κλαμπ “Ολύμπια”, δύο κουκουλοφόροι μπαίνουν και προκαλούν φωτιά. Αν και ο Γιωργαρής προειδοποιεί για τη μυρωδιά καπνού, οι υπόλοιποι τον αγνοούν.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στέλνει τον Σίμο φυλακή

Όταν ο Μεμάς και η Δάφνη αντιλαμβάνονται τη φωτιά, η Δάφνη διαπιστώνει τους κουκουλοφόρους και τους φωνάζει, αλλά αυτοί δραπετεύουν. Η Σύρμω καλεί τον Σίμο και τον Ντίνο για να τους ενημερώσει για τη φωτιά στο “Ολύμπια”. Ταυτόχρονα, η αστυνομία και η πυροσβεστική φτάνουν στο σημείο. Όταν ο Ντίνος βλέπει την καταστροφή, σοκάρεται και κατηγορεί τον Σίμο για τη φωτιά. Αυτός, ατάραχος, αντιμετωπίζει την κατάσταση.

Ο Ντίνος αναφέρει το γεγονός στον Σωτήρη, τον Δημοσθένη και τον Μηλιώνη και τους καλεί να ερευνήσουν την υπόθεση. «Ξέρω ποιος έβαλε τη φωτιά στο ‘Ολύμπια’ κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Σίμο Πολύζο». Ο Σωτήρης επισημαίνει ότι ο Ντίνος πρέπει να υποβάλει μήνυση προκειμένου να αναλάβουν δράση. Ο Ντίνος δηλώνει ότι θα συμβουλευτεί τον δικηγόρο του και αποχωρεί, ενώ ο Σίμος μαθαίνει για την καταγγελία του και εκνευρίζεται.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ