Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στέλνει το Χρήστο στα θυμαράκια

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οι επερχόμενες εξελίξεις στη σειρά θα είναι συγκλονιστικές καθώς η Ματούλα παίρνει δραστικά μέτρα για να σώσει την κόρη της. Η αγωνία φτάνει στο αποκορύφωμά της με το φινάλε της σειράς, όπου ένας φόνος και η φυγή ενός ζευγαριού φέρνουν ριζικές ανατροπές.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στέλνει το Χρήστο στα θυμαράκια

Ο Ντίνος και η Αμαλία, που ποτέ δεν έπαψαν να είναι ερωτευμένοι, παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να φύγουν μακριά από όλους. Ο Σίμος παραμένει φυλακισμένος, ενώ η Αμαλία ανακοινώνει στην Μιράντα την πρόθεσή της να φύγει. Η Μιράντα εκπλήσσεται, αλλά κατανοεί ότι δεν μπορεί να εμποδίσει την ευτυχία της κόρης της και αποφασίζει να μείνει δίπλα στον Χριστόφορο. Εν τω μεταξύ, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, η Ματούλα και η Στέλλα βρίσκονται σε δύσκολη θέση και αποφασίζουν να στείλουν ένα γράμμα στην Αμαλία ζητώντας τη βοήθειά της.

Ο Χρήστος, αν και φαίνεται ψύχραιμος, ετοιμάζεται να χτυπήσει τη Στέλλα νομίζοντας ότι το γράμμα δόθηκε στην Αμαλία. Η Ματούλα, για να προστατεύσει την κόρη της, πυροβολεί τον Χρήστο, ο οποίος πέφτει νεκρός σε μια λίμνη αίματος. Έτσι οι δυο γυναίκες γλιτώνουν απο τον δυνάστη τους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ