Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Συμβόλαιο θανάτου για την Βικτωρία

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του καναλιού ALPHA, η Βικτώρια θα βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση ως θύμα ξυλοδαρμού, με τον δράστη να είναι ο Άγης. Ο Άγης θα αντιμετωπίσει μια σκληρή αλήθεια σχετικά με τη Βικτώρια, και αυτό θα τον σοκάρει τόσο πολύ που θα χάσει τον έλεγχο.

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Συμβόλαιο θανάτου για την Βικτωρία

Αυτός ο αποκλιμακωμένος έντονος συναισθηματικός φορτισμός θα τον οδηγήσει να επιτεθεί βίαια στη Βικτώρια, μπαίνοντας ξαφνικά στο γραφείο της χωρίς προειδοποίηση. Η Βικτώρια θα πέσει αιμόφυρτη στο πάτωμα από την επίθεση του Άγη, ενώ ο ίδιος θα τρέξει να φύγει προτού κάποιος τον δει.

Αμέσως μετά αυτό το περιστατικό, ο Άγης θα συναντήσει την Αμαλία και θα της ανακοινώσει πως θα εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα, χωρίς να δώσει εξηγήσεις για τον λόγο της απουσίας του. Λίγες μέρες αργότερα, η Βικτώρια θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά όταν οι αστυνομικοί τη ρωτούν ποιος την επιτέθηκε, αρνείται να αποκαλύψει την αλήθεια, υποστηρίζοντας πως δεν αναγνώρισε τον επιτιθέμενο.

Ωστόσο, ο υπαστυνόμος Γιαμάλης δεν είναι πεπεισμένος και προσπαθεί να ανακαλύψει περισσότερες πληροφορίες, αφού αμφιβάλλει για την εκδοχή της Βικτώριας. Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Άγης αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο στο σπίτι του και αποκαλύπτει στην Πολυξένη και στον πατέρα του την αλήθεια – ότι αυτός βρίσκεται πίσω από την επίθεση στη Βικτώρια. Αυτό θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην εξέλιξη της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaο παραδεισος των κυριων alpha tvΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ Παράδεισος Των Κυριών μιρανταΟ Παράδεισος Των Κυριών ντινος