Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Ντίνος και η Μιράντα πέφτουν στην παγίδα του

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Το τρέιλερ για το επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες, και αποκάλυψε σημαντικά γεγονότα που πρόκειται να συμβούν. Κατ’ αρχάς, η Γεωργία φαίνεται ότι γεννά το παιδί του Άγη, αλλά τα χρέη του ζαχαροπλαστείου πληρώνονται μυστικά στον Σαρηγιάννη από ένα άγνωστο πρόσωπο, το οποίο επιθυμεί να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του.

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Ντίνος και η Μιράντα πέφτουν στην παγίδα του

Επιπλέον, ο Φώτης εμφανίζεται με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα και κάνει μια κίνηση που δεν περίμενε η Μιράντα να συμβεί. Από την άλλη πλευρά, ο Πάρης αποχωρεί από το μαιευτήριο, αφήνοντας τη Γεωργία μόνη της, πριν ακόμα εκείνη μάθει την αλήθεια.

Το μυστήριο συνεχίζεται με την Όλγα να προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να αλλάξει γνώμη και να μείνει κοντά στη Γεωργία. Θα τον πείσει άραγε; Τέλος, ο Ντίνος και η Μιράντα καλούν τον Σίμο στο σπίτι τους για δείπνο, αλλά κανείς από τους δύο δεν μπορεί να φανταστεί τι έχει σκοπεύσει να κάνει ο Σίμος κρυφά από αυτούς μέσα στο σπίτι τους. Ένα κύμα εντάσεων και ανατροπών αναμένεται να σαρώσει τους χαρακτήρες και την πλοκή της σειράς, αφήνοντας μας με αναπάντητα ερωτήματα και αγωνία για τη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών 10/10/23Ο Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerΟ Παράδεισος Των Κυριών Β κύκλος – Επεισόδιο 1Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ Παράδεισος Των Κυριών μιρανταΟ Παράδεισος Των Κυριών ντινος