Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Μάρτυρας δίνει νέα στοιχεία για τη φωτιά

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Τη Δευτέρα 25/9 στις 20:00, η σειρά κάνει πρεμιέρα και μας προσκαλεί να δούμε το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου σε μια συναρπαστική εξέλιξη. Τρεις μήνες μετά τη φονική πυρκαγιά, το μαγαζί βρίσκεται πλέον σε προχωρημένο στάδιο ανακατασκευής και επαναλειτουργίας.

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Μάρτυρας δίνει νέα στοιχεία για τη φωτιά

Αλλά η πιο σημαντική αλλαγή είναι η προσθήκη ενός νέου μέλους στην οικογένεια του μαγαζιού, ο Σίμος. Στο πρώτο επεισόδιο, ένας αυτόπτης μάρτυρας καταφθάνει και αναφέρει ότι είδε κάποιον έξω από το μαγαζί την εκείνη τη νύχτα, θέτοντας περαιτέρω ερωτηματικά για τα γεγονότα της φωτιάς.

Ταυτόχρονα, η Μιράντα και ο Ντίνος συμπληρώνουν τρεις μήνες έγγαμης ζωής και εισβάλλουν σε ένα νέο σπίτι, γεμάτο όνειρα για το μέλλον τους, αλλά και για τον Παράδεισο. Εν τω μεταξύ, η μέρα της δίκης της Βικτώριας έφτασε, και η ομολογία του Αποστόλη για όλα τα εγκλήματά της πριν τον θάνατό του ανακαλύπτεται. Θα είναι αρκετή αυτή η ομολογία ώστε να αθωωθεί;

Στο μεταξύ, η Όλγα και ο Πάρης σκέφτονται να αναλάβουν την περιουσία τους τώρα που ο Αποστόλης πέθανε. Με αυτές τις εξελίξεις, η σειρά υπόσχεται να μας προσφέρει συναρπαστικές στιγμές και ανατροπές στον δεύτερο κύκλο της.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

Ο Παράδεισος Των Κυριών alphaο παραδεισος των κυριων alpha tvΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerΟ Παράδεισος Των Κυριών Β κύκλος – Επεισόδιο 1ο παράδεισος των κυριών β΄ κύκλοςΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ