Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Η Βικτώρια ενώνει την οικογένεια

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Το κατάστημα είναι σχεδόν έτοιμο να ανοίξει ξανά τις πόρτες του. Κατά τη διάρκεια των τριών προηγούμενων μηνών, οι προετοιμασίες για το ξανανοιγμα του “Παραδείσου των κυριών” ολοκληρώνονται σχεδόν πλήρως. Σε αυτό το διάστημα, ένα νέο πρόσωπο, ο Σίμος, έχει ενταχθεί στην ομάδα του καταστήματος.

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Η Βικτώρια ενώνει την οικογένεια

Ταυτόχρονα, ένας αυτόπτης μάρτυρας εμφανίζεται, ισχυριζόμενος ότι το βράδυ της πυρκαγιάς είδε κάποιον έξω από το κατάστημα. Οι ανακαλύψεις αυτές φέρνουν νέο φωτεινό στοιχείο στην υπόθεση της πυρκαγιάς.Την ίδια στιγμή, η Μιράντα και ο Ντίνος γιορτάζουν τον τρίτο μήνα του γάμου τους και μετακομίζουν σε ένα νέο σπίτι.

Το ζευγάρι ονειρεύεται για το μέλλον του, τόσο για το δικό του όσο και για το μέλλον του καταστήματος.
Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, η μέρα της δίκης της Βικτώριας πλησιάζει. Το ερώτημα είναι αν η ομολογία του Αποστόλη, πριν από τον θάνατό του, για όλα τα εγκλήματά της θα είναι αρκετή για να την αθωώσει. Λίγες ώρες μετά, η δίκη ολοκληρώνεται και η Βικτώρια αφήνεται ελεύθερη.

Την ίδια στιγμή, η Όλγα και ο Πάρης ελπίζουν ότι μετά τον θάνατο του Αποστόλη θα ανακτήσουν την περιουσία τους. Παράλληλα, η Βικτώρια κερδίζει έναν νέο σύμμαχο στην προσπάθειά της να ανακτήσει τον έλεγχο που έχασε στο σπίτι των Μπουραντάδων.

Ωστόσο, ο Ντίνος ενημερώνεται από τον Σωτήρη για τα νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του εμπρησμού και τον θάνατο του Αποστόλη. Παρ’ όλα αυτά, αμφισβητεί τις εικασίες της Αστυνομίας. Στο μεταξύ, η Βικτώρια προσπαθεί να ενώσει την οικογένεια, ενώ ο Σίμος υποδέχεται τη μητέρα του, τη Δωροθέα, στο πατρικό της σπίτι. Η συνάντηση τους μετατρέπεται σε ένα άβολο γεγονός.

Η Δωροθέα συναντά τον δικηγόρο του φιλανθρωπικού σωματείου αλλά και τη Βικτώρια. Αργότερα, ένα περιστατικό στη Γιωργία προκαλεί αναστάτωση σε όλους, ενώ η απρόσμενη εξαφάνιση του Πάρη ανησυχεί τη μητέρα του.

Μία μέρα πριν από τα εγκαίνια του καταστήματος, το φλερτ του Σίμου προς την Αμαλία γίνεται φανερό και προκαλεί την οργή του Ντίνου. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα του Ντίνου, καθώς η εμφάνιση του πρώην συντρόφου της Μιράντας, του Φώτη, δημιουργεί νέα δυσκολία στη σχέση του ζευγαριού. Ο Ντίνος θυμώνει καθώς δεν είναι σίγουρος για τις προθέσεις του Φώτη και αν αυτός έχει έρθει να ανακτήσει την Μιράντα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

ο παραδεισος των κυριων alpha tvΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαο παράδεισος των κυριών β΄ κύκλοςΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδια