Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Η Στέλλα αφήνει ρέστη την Αμαλία

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Σε ένα νέο κατάστημα εμφανίζεται μια αδίστακτη και πονηρή πωλήτρια, έτοιμη να φέρει τα πάνω κάτω. Αυτή η γυναίκα έχει αποφασίσει να κάνει κόλαση στις ζωές όλων για να επιτύχει τους σκοπούς της. Αλλά ποια είναι αυτή και πώς καταφέρνει να μπει και να παραμείνει στο κατάστημα

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Η Στέλλα αφήνει ρέστη την Αμαλία

Η κόρη της Ματούλας και του Χρηστίδη επιστρέφει στην πόλη και αναζητά εργασία, προτιμώντας να είναι κοντά στη μητέρα της. Η Αμαλία γνωρίζει την αλήθεια για το δεσμό τους ως ετεροθαλείς αδελφές, αλλά αποφασίζει να προσεγγίσει την αδελφή της χωρίς να αποκαλύψει το μυστικό.

Η Στέλλα, μόλις δει τη ζωή που ζει η Αμαλία, εμπνέεται και τρελαίνεται από την επιθυμία να αποκτήσει όλα όσα ανήκουν στην αδελφή της. Αρχικά, ωστόσο, εισβάλλει στον πολυκατάστημα υποκριτικά, ως μια από τις πωλήτριες.

Παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει ισχυρή θέση στον χώρο, η Στέλλα συμπεριφέρεται απότομα και αυταρχικά απέναντι στις συναδέλφους της, γεγονός που την καθιστά αντιπαθητική. Ο στόχος της είναι η νεαρή Ευδοξία, μια κοπέλα ήπιων τόνων που επίσης εργάζεται στο κατάστημα με σκοπό να επιβιώσει.

Η Στέλλα δείχνει το σκληρό και υποκριτικό της πρόσωπο και επινοεί σκοπευτικά σχέδια για να πετύχει τους σκοπούς της. Η Ματούλα παρακολουθεί την κόρη της και μένει άναυδη. Δυστυχώς, έμοιασε πάρα πολύ στον άντρα της, τον Χρηστίδη..

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνο παραδεισος των κυριων alpha tvΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παράδεισος των κυριών β΄ κύκλοςΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαο παράδεισος των κυριών Στέφανος