Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Η Μιράντα πέφτει στην παγίδα του εκβιαστή

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο είναι πολύ ανατρεπτικές. Η Μιράντα βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση καθώς υποκύπτει στις απειλές του Φώτη. Δεν φαίνεται να έχει άλλη επιλογή και αναγκάζεται να τον ακολουθήσει.

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Η Μιράντα πέφτει στην παγίδα του εκβιαστή

Το ερώτημα είναι εάν ο Ντίνος και ο Σίμος καταλαβαίνουν τις αλλαγές στη συμπεριφορά της Μιράντα ή αν μπορεί να κρατήσει το μυστικό της κρυφό. Φαίνεται πως κάτι τρέχει, καθώς την παρακολουθούν συνεχώς και νιώθουν την αγωνία που την ταλαιπωρεί.

Η μεγάλη ημέρα των εγκαινίων έχει φτάσει και ο Παράδεισος είναι γεμάτος κόσμο. Ανθρωποι συνωστίζονται μέσα και έξω από το κατάστημα, ζωντανεύοντας την αίγλη του. Πίσω από τα χαμόγελα και την καλή διάθεση, όμως, κρύβονται ανησυχία, μυστήριο και πόνος. Η Μιράντα ίσως ενδώσει στις πιέσεις του Φώτη, αλλά είναι αποφασισμένη να κρατήσει την αγωνία της κρυφή από τον Ντίνο και τον Σίμο, οι οποίοι δεν σταματούν να την παρατηρούν.

Αλλού, η Γεωργία και ο Πάρης, με τον κουμπάρο τους, τον Στέφανο, είναι αποφασισμένοι να παντρευτούν παρά την αντίθετη γνώμη όλων για τη χρονική στιγμή. Η Πιπίτσα, ανήσυχη, ενημερώνει τον Άγη για αυτήν την εξέλιξη, ελπίζοντας ότι θα προλάβει να τους σταματήσει. Η αποφασιστικότητα της Δωροθέας να αντιταχθεί στα σχέδια του Χρήστου ανησυχεί τη Βικτώρια. Ίσως, τελικά, τα ένοχα μυστικά της έρθουν στο φως από τους φίλους της αντί από τους εχθρούς της.

Και, εν τω μεταξύ, δυο μυστικοί αστυνομικοί ενημερώνουν τον Σωτήρη πως κατά την επίσκεψή τους στο Μπραζίλ, είδαν έναν άνδρα που μοιάζει πολύ με τον εκλιπόντα Αποστόλη Βασιλείου. Αυτό προκαλεί ανησυχία και αναταραχή. Επιπλέον, η εξαφάνιση του Πάρη προκαλεί μεγάλη ανησυχία και αγωνία σε όλους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

Ο Παράδεισος Των Κυριών alphaο παραδεισος των κυριων alpha tvΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ Παράδεισος Των Κυριών μιρανταΟ Παράδεισος Των Κυριών ντινος