Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Η Αμαλία παιδικός έρωτας του Σίμου

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, θα δούμε νέες εξελίξεις και πολλές ανατροπές. Ο Σίμος, υποδυόμενος τον ρόλο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, θα εισβάλει στην ιστορία με καθοριστικό τρόπο, επηρεάζοντας τη ζωή του Ντίνου και της Αμαλίας.

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Η Αμαλία παιδικός έρωτας του Σίμου

Ο Σίμος θα αναστήσει από την αρχή τον παράδεισο, αλλά θα δημιουργήσει πολλά εμπόδια για τον Ντίνο, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα ανταγωνιστεί τον Ντίνο για την καρδιά της Αμαλίας, κάτι που θα ενοχλήσει βαθιά τον δεύτερο.

Ενδιαφέρον προσθέτει το γεγονός ότι οι δύο άντρες είναι παλιοί φίλοι και μεγάλωσαν μαζί. Καθώς μεγάλωναν, η ζωή τους τους έφερε μακριά, αλλά η φωτιά στο κατάστημα τους τους έφερε ξανά κοντά. Εκτός από τον Ντίνο, ο Σίμος γνώριζε από παλιά και την Αμαλία, αφού οι οικογένειές τους διατηρούσαν καλές σχέσεις.

Είχαν περάσει πολλές καλοκαιρινές διακοπές μαζί της, καθώς και με τους φίλους τους, τον Άγη και τον Πάρη. Ερχόμαστε λοιπόν αντιμέτωποι με το ερώτημα αν η Αμαλία αποτελεί τον παιδικό έρωτα του Σίμου ή αν είναι μέρος της εκδίκησής του, η οποία αφορά επίσης τον Ντίνο. Αυτά θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

ο παραδεισος των κυριων alpha tvΟ Παράδεισος Των Κυριών spoilerο παραδεισος των κυριων trailerο παράδεισος των κυριών αλφαο παράδεισος των κυριών β΄ κύκλοςΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδια