Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σώζει την Ματούλα απο τον θάνατο

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Ο Χριστόφορος ανακαλύπτει τη Ματούλα πεσμένη στο πάτωμα, σηματοδοτώντας συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Αμαλία αντιμετωπίζει μεγάλο αδιέξοδο στη σχέση της με τον Ντίνο, ενώ οι τύψεις της για τη Μιράντα την οδηγούν σε απόφαση: να φύγει μακριά από τον Ντίνο, αν και όχι μόνη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Σώζει την Ματούλα απο τον θάνατο

Το ερώτημα του τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι εκκρεμές, καθώς η Αμαλία σκέφτεται να δεχτεί την πρόταση του Σίμου να φύγουν στο εξωτερικό. «Δεν θέλω να σε χάσω τώρα που σε βρήκα. Θέλω να έρθεις κι εσύ μαζί μας, να ζήσουμε μαζί. Αυτό δεν θέλαμε και οι δυο μας πάντα;», της λέει. Από την άλλη όμως, η Μιράντα δεν δείχνει να ενθουσιάζεται και κομπιάζει, αλλά η Αμαλία επιμένει: «Σε παρακαλώ, θέλω να το σκεφτείς», την ικετεύει.

Ο Ντίνος αντιμετωπίζει την πρόκληση της απώλειας της Αμαλίας, ενώ ο Βύρωνας τον παρηγορεί πως ίσως είναι καλύτερο έτσι, υποδηλώνοντας τις επιφυλάξεις του για τη σχέση τους. Η Αμαλία αποφασίζει να φύγει με τον Σίμο, ενώ η Μιράντα αντιμετωπίζει τις πιέσεις της Αμαλίας να την ακολουθήσει. Στο μεταξύ, ο Σίμος προβαίνει σε κινήσεις που υπονομεύουν τη σχέση του με τον Ντίνο, καίγοντας το “Ολύμπια” και προκαλώντας υποψίες. Ο Χριστόφορος αντιμετωπίζει διαμάχες με τον Χρήστο και εξερευνά την αλήθεια πίσω από τις κατηγορίες του Ντίνου προς την Πολυξένη.

Η Αμαλία, υποψιαζόμενη τον Σίμο, αναζητά λύσεις για να αποφύγει την παράνοια. Η Μιράντα βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τον πατέρα της και την αποδοκιμάζει ο Χριστόφορος. Παράλληλα, ο Χριστόφορος επισκέπτεται τον Χρήστο και τον ρωτάει για ποιο λόγο διέσυρε τον ίδιο και τη Μιράντα στον πατέρα της, αλλά εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα στο σπίτι η Στέλλα και ο Χριστόφορος μένει με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, υποψιάζεται πως μέσα κρύβουν τη Ματούλα από κάποιους θορύβους που ακούει και προσπαθεί να μπει στο μέσα μέρος του σπιτιού. Βέβαια, ο Χρήστος προσπαθεί να τον εμποδίσει, αλλά δεν τα καταφέρνει και ο Χριστόφορος βρίσκει τη Ματούλα πεσμένη στο πάτωμα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Παράδεισος των κυριώνΟ Παράδεισος Των Κυριών alphaΟ παράδεισος των κυριών αυριοΟ Παράδεισος Των Κυριών εξελίξειςΟ Παράδεισος Των Κυριών επεισόδιαΟ Παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδιαΟ παράδεισος των κυριών περιλήψειςΟ παράδεισος των κυριών σήμεραΟ παράδεισος των κυριών τι θα δούμεΟ Παράδεισος των Κυριών τρειλερ